Yves Rocher Intense Kajal

Yves Rocher Intense Kajal
Yves Rocher brengt steeds nieuwe producten uit, waaronder de Intense Kajal oogpotloden. Ik gebruik voornamelijk zwarte oogpotloden, maar deze keer test ik een gouden en blauw oogpotlood. Deze kleuren zijn net wat anders en volgens mij kan je ze heel mooi combineren met een ooglook.

Verpakking Intense Kajal

De oogpotloden van Yves Rocher zijn voorzien van een aparte vorm. Het potlood heeft de vorm van een kegel. Leuk, maar is dit wel praktisch? Naarmate het potlood meer gebruikt wordt, hoe dikker het wordt. Niet echt handig voor een precies lijntje aan te brengen.

Dit zegt Yves Rocher over Intense Kajal

Volgens Yves Rocher zijn dit zachte en ultra-gepigmenteerde kajal potloden. Je kan ze alleen gebruiken of combineren voor een intense oogopslag. Verder heeft de Intense Kajal een natuurlijke samenstelling. Het bevat zoete amandelolie uit biologische teelt, bamboepoeder, elemihars, sesamolie uit biologische teelt, wonderboomolie, jojoba-olie, rijstwas en carnaubawas.
Yves Rocher Intense Kajal

Feuille d’Or & Bleu Indigo Intense Kajal

Yves Rocher Intense Kajal

Omdat ik al verschillende zwarte potloden heb, vond ik de gouden en blauwe kajal potloden wel leuk om te testen. Beide kleuren vind ik echt prachtig. Yves Rocher maakt alvast één van haar beloftes waar, want ze zijn super gepigmenteerd. Feuille d’Or is een mooi gouden oogpotlood met shimmer. Bleu Indigo is mat blauw. Ook glijden de oogpotloden als het ware over je huid! Enig minpunt is je niet heel precies kan werken door de kegelvorm van de potloden.

Yves Rocher Intense Kajal

 

Ik bracht de gouden kleur (feuille d’or) aan net boven mijn wimpers. Tegenwoordig ben ik dol op een gekleurd lijntje. Dit doe ik meestal met oogschaduw, maar met een oogpotlood is het resultaat net wat mooier. Uiteraard kan je de kajal potloden ook aan de onderste wimperrand aanbrengen. Dit geeft een leuk en speels effect.
Yves Rocher Intense Kajal
Yves Rocher Intense Kajal
Op onderstaande foto bracht ik Bleu Indigo aan. Ik weet nooit goed of een blauw oogpotlood bij blauwe ogen staat. Ik ben niet helemaal overtuigd van Bleu Indido Intense Kajal. Op mijn ogen komt de kleur niet zo intens over als op de swatch. Jammer.
Yves Rocher Intense Kajal

 

Conclusie

Yves Rocher Intense Kajal
De Intense Kajal potloden van Yves Rocher zijn leuke producten, maar ze blazen mij niet omver. Ondanks het feit dat ze makkelijk aanbrengen zijn dit geen favorieten geworden. Bij een gouden ooglook gebruik ik de Feuille d’Or Intense Kajal op de onderste wimperrand en dat vind ik mooi. Helaas neem ik Bleu Indigo er eindelijk nooit bij. Ik vind een blauw oogpotlood bij blauwe ogen net leuk genoeg. Het is leuk om te gebruiken voor een speciale look, maar niet voor elke dag.
Yves Rocher Intense Kajal kost €13,90 (maar meestal heb 50% korting, waardoor je maar €6,95 betaalt).
Liefs, Ellen

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *