Yves Rocher Hydraterend Micellair Water 2 in 1

Yves Rocher Hydraterend Micellair Water 2 in 1

Elk merk heeft of komt uit met micellair water. Ik heb er al verschillende getest, zoals van Garnier, Nivea, HEMA en Bioderma. Deze keer test ik er eentje van Yves Rocher. Dit micellair water kwam ik nog niet eerder tegen en is volgens mij net toegevoegd aan het assortiment. Tijd voor een review!

Yves Rocher Hydraterend Micellair Water 2 in 1

Micellair water gebruik ik dagelijks om mijn make-up te verwijderen. Het is een snelle manier om vuiligheid van je gezicht te halen en daarom gebruik ik het graag. De meeste micellaire waters hebben gewoon een simpele verpakking zonder pompje, het Hydraterend Micellair Water 2 in 1 van Yves Rocher heeft een pomp systeem. De pomp kan je open en toe draaien en er zit ook nog een blokkeer plastiekje in, waardoor je de fles dus zonder zorgen kan meenemen op reis.

Yves Rocher Hydraterend Micellair Water 2 in 1

Om het Hydraterend Micellair Water 2 in 1 goed te testen, maakte ik een swatch van een matte lipstick van Kryolan. Deze blijft echt muurvast zitten en is heel moeilijk te verwijderen. Ik bracht wat micellair water op een watje en veegde één keer over de swatch. Matte lipstick verwijderen is geen gemakkelijke opgave en ik vind dat het micellaire water van Yves Rocher goed zijn werk heeft gedaan. Ik deed deze test ook met het micellair water van Garnier (mijn favoriet) en deze haalde ongeveer even veel weg van de swatch. Om foundation en oogschaduw weg te halen, is dit water meer geschikt! Verder heeft het Hydraterend Micellair Water 2 in 1 een lekkere en verfrissende geur en dat maakt het weghalen van je make-up net wat leuker!

Yves Rocher Hydraterend Micellair Water 2 in 1

Mijn mening

Ik vind het leuk dat Yves Rocher ook met een micellair water uit komt! De werking is niet echt verschillend van andere merken, maar het doet wat het moet doen. Omdat mijn Garnier micellair reinigingswater (mijn ultieme favoriet) op is, gebruik ik nu dit water van Yves Rocher en het bevalt mij goed! Dit is zeker een aanrader!

Yves Rocher Hydraterend Micellair Water 2 in 1 kost €7,90.

Liefs, Ellen

7 reacties

  1. Wat leuk! Ik wist ook niet dat Yves Rocher een micellair water in het assortiment heeft. Apart dat het flesje een pompje heeft. Dat heb ik ook niet eerder gezien. Ik moest binnenkort toch die kan uit. Heb weer een nieuw artikel gevonden voor op mijn lijstje. -x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *