Yves Rocher Bruine Mascara

Yves Rocher Bruine Mascara

Met mijn blond haar, raadt iedereen mij altijd aan om een bruine mascara te gebruiken. Om dit advies op te volgen, ging ik op zoek naar bruine mascara. Geen gemakkelijke opgave! Zowel bij Kruidvat als bij Di vond ik heel moeilijk een bruine mascara. Uiteindelijk belandde ik bij Yves Rocher en daar vond ik er eentje, namelijk de Wimperverlengende Mascara 360 graden!

Yves Rocher Wimperverlengende mascara 360

Yves Rocher Bruine Mascara

Ik testte al eerder mascara’s van Yves Rocher en was daar best tevreden mee, maar echt wow vond ik ze ook weer niet. Daarom was ik benieuwd om deze te testen! Het is een vrij standaard borsteltje, maar belooft veel lengte en volume.

Yves Rocher Bruine Mascara

Tijd om de mascara in actie te zien! Ik dacht dat een bruine mascara wel mooi zou staan bij een bruine ooglook, dus dit creëerde ik dan ook voor dit review. Hoe meer laagjes mascara je aanbrengt, hoe zwarter de mascara lijkt. Je ziet niet echt het verschil tussen een zwarte en een bruine mascara vind ik. Deze wimperverlengende mascara voorziet mijn wimpers wel van veel lengte en volume, maar of het nu zoveel verschillend is van een zwarte mascara? Voor mij niet in ieder geval.

Yves Rocher Bruine Mascara

Yves Rocher Bruine Mascara

Mijn mening over Yves Rocher Wimperverlengende mascara 360

De bruine van mascara van Yves Rocher ziet er op het eerste zicht bruin uit, maar na meerdere laagjes merk je het bruine effect niet meer. Voor de rest is deze mascara oké. Hij voorziet mijn wimpers van lengte en een mooie krul. Als je echt op zoek bent naar een echt bruine mascara, dan is dit niets voor jou.

De wimperverlengende mascara 360 is te koop bij Yves Rocher en kost €17,90 en vaak is er korting op waardoor je maar €10,95 betaalt. Dit vind ik een goede prijs voor deze mascara!

Heb jij al een mascara van Yves Rocher getest? Zo ja, was je er tevreden over?

Liefs, Ellen

7 reacties

  1. Etos heeft een (donker)bruine mascara van hun eigen merk in verschillende versies al jaren standaard in het assortiment , misschien een idee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *