Yves Rocher Blackberries Silky Body Cream

Yves Rocher heeft dit jaar een heel erg leuke collectie uitgebracht voor de feestdagen. De collectie bevat producten met zwarte en rode producten. Enkele weken geleden kocht ik een aantal items van deze collectie (klik hier om te zien wat ik juist kocht), onder andere  Blackberries Silky Body Cream. Deze heb ik getest en review ik vandaag.

 

De verpakking van de kerstcollectie vind ik er super elegant en feestelijk uitzien. De bodycrème zit in een plastieken, doorzichtige pot van 150 ml met een paars deksel.
De crème zelf is, zoals de naam van dit product al zegt, zacht. Het heeft een lichtere structuur in vergelijking met de body butters van The Body Shop. Hierdoor trekt de crème snel in en ben je klaar om te gaan. Mocht je nu een heel erg droge huid hebben in de winter, zal de body cream van Yves Rocher niet voedend genoeg zijn.
Over de geur ben ik erg te spreken. Het ruikt lichtjes naar zwarte bessen, maar niet té. Het is vrij subtiel aanwezig en daar hou ik wel van.
Yves Rocher heeft mij weeral niet teleurgesteld. De Blackberries Silky Body Cream heeft een heerlijke subtiele geur en voedt mijn huid voldoende gedurende deze wintermaanden. Deze bodycrème ziet er erg feestelijk uit en is een erg leuk geschenk om aan iemand te geven of om zelf te krijgen!
De zachte bodycrème van zwarte vruchten is te koop bij Yves Rocher voor €7,95.
Liefs, Ellen

 

Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

11 reacties

  1. Klinkt lekker, maar inderdaad niet voedend genoeg voor een extreem droge huid. Ben benieuwd of Yves Rocher ook producten heeft voor extreem droge huidjes als die van mij! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *