Yves Rocher adventskalender

Iets dat mij gelukkig maakt, is het ontdekken van adventskalenders. Yves Rocher heeft voor het eerst een adventskalender op de markt gebracht en dat is iets waar ik heel enthousiast van word. Online is de beauty adventskalender nog nergens te bespeuren, maar in de winkels spotte ik hem. Ik deel alvast enkele foto’s van hoe de kalender eruit ziet en wat je erin kan terugvinden.

Yves Rocher adventskalender

Yves Rocher adventskalender

Lees hier meer over andere adventskalender van 2017.

Yves Rocher adventskalender

Yves Rocher adventskalender

Yves Rocher adventskalender

Yves Rocher adventskalender zal €39,90 kosten en bevat 24 producten. Op de foto’s hierboven vind je een afbeelding met alles wat erin zit. De adventskalender heeft een heel tof en simpel design. Het zijn 24 vakjes naast elkaar waarin de producten zitten. Je kan hier nagellak, mini shampoos, lippenbalsem, verzorgingsproducten, parfum en meer in terug vinden. Ik vind het alvast een prachtige aanbieding. Yves Rocher heeft een leuke eerste adventskalender ontwikkeld!

De beauty adventskalender is nu al in de winkels verkrijgbaar, let op: alleen verkrijgbaar in de winkels van Yves Rocher en er is maar een beperkte oplage!

Liefs, Ellen

4 reacties

  1. Het is een leuke veelzijdige kalender, maar het is niet echt een aanbieding. Als je de producten los zou kopen kom je ook ongeveer op dat bedrag uit.De vormgeving vind ik wel leuker dan de meeste kalenders,.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *