Yves Rocher 45 Rouge Impérial

Yves Rocher 45 Rouge Impérial
Rode nagellak is een klassieker. Ik was nog op zoek naar de perfecte helderrode nagellak en deze heb ik gevonden! Yves Rocher heeft enkele maanden geleden haar assortiment vernieuwd, waaronder ook de nagellak lijn. Ik testte van deze lijn 45 Rouge Impérial, dit is een rode nagellak met geleffect.

45 Rouge Impérial

Yves Rocher 45 Rouge Impérial
De rode nagellak zit in een simpel doorzichtig flesje met zilveren dop. Een simpele, maar mooie verpakking. Verder heeft de nagellak een breed kwastje. Na één veeg zit je nagellak meteen goed. Dit scheelt heel wat tijd en knoeiwerk.
Rode nagellak Yves Rocher
Rouge Impérial is een prachtige, helderrode nagellak. Klassiek rood. Door het brede kwastje brengt de nagellak erg fijn aan. Eén laagje is dekkend genoeg en de nagellak heeft een mooie glans. Bij rode nagellak breng je best eerst een base coat aan, anders bestaat de kans dat je nagels verkleuren. De nagellak bleef zo’n 4 dagen perfect zitten! Perfect dus!

Conclusie

Rode nagellak Yves Rocher

Als je nog geen mooie rode nagellak in je bezit hebt, zou ik je aanraden om eens in het assortiment van Yves Rocher te kijken! Ze bieden verschillende nagellakjes aan voor een betaalbare prijs. Rouge Impérial is de perfect rode kleur en heeft een mooie glans. Door het brede kwastje brengt de nagellak makkelijk aan en één laagje is dekkend genoeg. Bovendien is de nagellak niet stroef en blijft de nagellak goed zitten. Ik kan concluderen dat de nagellak van Yves Rocher een echte aanrader is en ik vind hem bijna net zo goed als de nagellak van Essie! Dit is de eerste keer dat ik een budget nagellak echt goed vind.
Heb jij al nagellak van Yves Rocher getest? 
 
Yves Rocher 45 Rouge Impérial kost €11,90, maar is vaak in aanbieding en dan betaal je maar €6,90. Een betaalbare prijs dus!

Liefs, Ellen

13 reacties

  1. Ik hou ook ongelooflijk erg van rode nagels. Helaas heb ik nooit geluk met nagellakjes: na 2 dagen begint de lak al te brokkelen… En dan mag ik al van geluk spreken dat ik 2 volledige dagen met netjes gelakte nagels heb rondgelopen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *