Yves Rocher 101 Magnolia Nacré

Yves Rocher 101 Magnolia Nacré

Dat ik dol ben op de nagellak van Yves Rocher wisten jullie al. Ik heb ondertussen al een hele collectie met nagellak van Yves Rocher en voegde daar onlangs Magnolia Nacré aan toe. Dit is geen typische kleur die ik normaal zou kopen, maar ik waagde een gok. Benieuwd naar deze nagellak? Kijk dan snel verder!

Yves Rocher 101 Magnolia Nacré

Yves Rocher 101 Magnolia Nacré

101 Magnolia Nacré is een heel lichte, onopvallende kleur met glitters. Het heeft een lichte perzik kleur. Met twee laagjes dekt de nagellak redelijk goed. Voor een volledige dekking zou ik eerder 3 dunne laagjes aanbrengen dan 2 dikke lagen, omdat je anders lang moet wachten voor je nagels droog zijn. Het kwastje brengt de nagellak fijn en precies aan zonder veel moeite. De nagellak blijft zo’n 2 à 3 dagen perfect zitten, daarna begint de nagellak af te bladeren.

Nu moet ik eerlijk toegeven dat deze kleur veel te licht is voor mijn huidkleur. Bij een donkere huidkleur kan deze nagellak nog mooi staan, maar bij mijn bleke handen komt Magnolia Nacré niet helemaal tot zijn recht.

Yves Rocher 101 Magnolia Nacré

Yves Rocher 101 Magnolia Nacré

Mijn mening

Of deze nagellak van Yves Rocher iets toevoegt aan mijn collectie? Niet echt. De kleur is niet mijn ding en zal ik er niet vaak bij nemen. Bij een donkere huidskleur zal Magnolia Nacré waarschijnlijk wel mooi staan, maar bij mijn lichte handen niet. Dit is natuurlijk persoonlijk, iemand anders kan deze nagellak wel helemaal fantastisch vinden! De kwaliteit van deze nagellak is net hetzelfde als de andere nagellakjes van Yves Rocher: prima!

Yves Rocher 101 Magnolia Nacré kost €5,90. Andere nagellakjes van de Couleur Végétale collectie die ik al heb getest: 23 Rose Azalée en 36 Prune Mystérieux

Heb jij al nagellak van Yves Rocher getest?

Liefs, Ellen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *