What’s in my make-up bag

Wat zit er allemaal in mijn make-up tasje? Ik kieperde de inhoud eruit en laat het vandaag aan jullie zien. Ook heb ik meteen een aantal dingen eruit gehaald want mijn make-up tasje zat overvol. Ik hou ervan dat alleen de basis hierin zit.

Dit zat allemaal in mijn klein make-up tasje, behoorlijk veel dus! Ik heb geen idee vanwaar dit zakje komt, het was namelijk een cadeautje van mijn oma. Ik ga alle producten per categorie bespreken. 

Als eerste de gezichtspoeders. De Essence variant is goedkoop en transparant, terwijl die van Jane Iredale mijn huidskleur heeft en dit is een duurder merk. Het poeder van Jane Iredale is trouwens al jaren mijn favoriet! Ik zit nu aan mijn derde poeder geloof ik en ik heb al een back-up klaarliggen. Van dit poeder heb ik nog geen review geschreven, maar dit komt er binnenkort aan! Ik schreef wel al een review over het poeder van Essence, deze gebruik ik minder, maar het is ook een grote favoriet.

Vervolgens zit er een BB Cream van Yves Rocher en een CC Cream van Max Factor in mijn make-up tasje. Als ik een lichte dekking wil, gebruik ik de BB Cream. Wil ik een betere dekking dan gebruik ik de CC Cream. Hiervan schreef ik al eerder een review. Het review over de BB Cream vind je hier en die van de CC Cream vind je hier.

Als ik last heb van een puistje gebruik ik graag de concealer van Yves Rocher. Deze is romig terwijl de concealer van Collection 2000 eerder vloeibaar is. Beide zijn fijn in gebruik.

Ik kan niet zonder mijn wimperkruller van Kruidvat. Hierna breng ik een laagje aan van mijn favoriete mascara: Clump Defy van Max Factor. In mijn make-up tasje zit ook nog een mascara van Essence, maar deze is helaas uitgedroogd. Ook deze was fijn in gebruik.

In mijn toilettasje zitten ook een aantal kwasten. Van links naar rechts: beautyblender van Ebay, Kabukikwast van Jane Iredale, foundation en concealer kwast van Yves Rocher en als laatste een wenkbrauwpotloog van HEMA.

Daarnaast zit er ook een eyeliner in van Yves Rocher. Deze is echt fijn in gebruik!

Als laatste zit er mijn favoriete lipstick van Essence in. Dit is Natural Beauty en het is een ‘my lips but better’ kleurtje! 
Normaal zit er ook een blush in, maar ik ben hem kwijt… Dat wordt een nieuwe kopen!
Wat zit er in jouw make-up tasje?
Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovintwitter

18 reacties

  1. Wat leuk om te zien wat je allemaal in je bag heb zitten zeg. Ik sleep altijd heel veel mee in mijn make-up tasje haha. liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *