What’s In My Bag (schooleditie)

Op mijn blog is er nog nooit een ‘What’s in my bag’ artikel verschenen. Ik vind het altijd leuk om te zien wat anderen elke dag meesleuren. Daarom besloot ik om te laten zien wat ik tijdens de schooldagen allemaal meesleur.Veel leesplezier!

Ik kan natuurlijk niet op school verschijnen zonder mijn handboeken, schriften en rekenmachine! Op maandag en dinsdag is mijn tas (van de Bershka) het zwaarst aangezien ik een extra uur heb. 

Mijn pennenzak kocht ik bij de Primark. Ik vind dat deze perfect bij mijn tas past, nee? De inhoud van mijn pennenzak is niet zo heel bijzonder. Er zitten pennen, potloden, gommen, … in. 

Ik neem ook altijd muntjes of kauwgom mee, omdat ik geen slechte adem wil. Dit komt altijd van pas.
Een spiegel met een kammetje. Dit heeft al vaak een ‘bad hair day’ vermeden. Door de wind kan mijn haar helemaal niet goed liggen en dankzij het kammetje is het in no time opgelost.

Als ik geen weg weet met mijn haar, maak ik een simpele staart of dot. Daarom zit er in mijn tas altijd een rekkertje. 
Aangezien ik super droge lippen heb, kan een lippenbalsem niet ontbreken. Meestal heb ik er meerdere mee, omdat ik ze altijd verlies.
Zakdoekjes…
Mijn gsm kan natuurlijk niet ontbreken. Het is een Blackberry. Ik ben opzoek naar een nieuwe gsm, maar ik twijfel tussen een iPhone en een Samsung gsm. Wat zou jij nemen?
Mijn portemonnee kocht ik enkele jaren geleden bij New Look in de sale voor €3,00. Je ziet dat hij aan vervanging toe is, haha.

Wat neem jij mee naar school? Welke gsm raad je mij aan?
Liefs, Ellen

12 reacties

  1. Leuk om te zien, dit is ook ongeveer de inhoud van mijn tas 🙂 Ik heb nu een oude Iphone die werkt heel fijn, maar samsung is ook heel fijn hoor. Ik denk dat je meer naar je budget moet kijken, succes er mee 🙂

  2. Leuk om de inhoud van je tas te zien! Ik denk dat zowel een iPhone als een Samsung wel fijn kunnen zijn, heb zelf alleen ervaring met Samsung en koop eigenlijk altijd dat merk als ik een nieuwe mobiel nog heb 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *