Follow:
Beauty

Waarom naar de schoonheidsspecialist?

Af en toe vind ik het zalig om langs te gaan bij een schoonheidsspecialist(e). Mezelf even helemaal laten verwennen en een behandeling krijgen die perfect past bij mijn huidtype, dat mag af en toe. Ik probeer minstens twee keer per jaar naar de schoonheidsspecialiste te gaan en eigenlijk zou ik dit veel vaker moeten doen. In deze blogpost vertel ik je waarom ik naar de schoonheidsspecialist ga.

Gelaatsverzorging bij A.V. Beauty Schoonheidsinstituut te Oudenaarde

Ontspanning

Een bezoek brengen aan de schoonheidsspecialiste staat voor mij gelijk aan een heerlijk uurtje ontspannen. Na de behandeling voelt mijn huid zalig aan en voel ik mij zen. Af en toe heb ik deze rust echt nodig en dit is één van de redenen waarom ik graag naar een schoonheidsspecialiste ga.

Dingen die de schoonheidsspecialist beter kan

Op het gebied van make-up en gezichtsverzorging weet ik redelijk veel, maar ik heb er nooit voor gestudeerd en ben dus geen expert. Buiten een cursus visagie, leerde ik alles van het internet. Wel heb ik een enorme passie voor alles op het gebied van schoonheidsverzorging. Toch zijn er een aantal dingen die ik het liefst door een schoonheidsspecialiste laat doen. Zo vind ik het makkelijk om mijn wenkbrauwen door iemand andere te laten epileren met draad of wax.

Advies over je huid, make-up,…  

Bij je schoonheidsspecialiste kan je terecht voor al je vragen omtrent huidproblemen, make-up die het beste bij jou past en veel meer. Het is fijn om met iemand te praten over vragen die hebt en meteen advies te krijgen dat past bij jou. Zij hebben kennis van zaken en weten perfect hoe ze je kunnen helpen.

Schoonheidsspecialiste van het jaar

Op 16 november vindt de uitreiking van schoonheidsspecialiste van het jaar plaats in Antwerpen. Er worden twee awards uitgereikt: schoonheidsspecialiste en schoonheidssalon van het jaar. Het belooft alvast een feestelijke avond te worden! Kaarten voor deze gezellige avond zijn trouwens nog steeds verkrijgbaar op de website!

Liefs, Ellen

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

4 Comments

 • Reply Manon

  Zo af en toe is het wel een keer leuk, maar ik vind het erg duur vaak zo een schoonheids salon

  8 november 2017 at 4:05 pm
 • Reply Rosita Elise

  Voor mij staat het ook echt gelijk aan pure ontspanning!

  HEERLIJK

  9 november 2017 at 5:05 pm
 • Reply Rosita Elise

  Voor mij staat het ook echt gelijk aan pure ontspanning!

  HEERLIJK

  9 november 2017 at 5:05 pm
 • Reply Rosita Elise

  Voor mij staat het ook echt gelijk aan pure ontspanning!

  HEERLIJK

  9 november 2017 at 5:05 pm
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.