Waarom ik dol ben op budget producten / Budget Tuesday

Elke dinsdag kan je mijn tips en tricks lezen over budget producten / eten / … Ik vertel je daarom waarom ik zo dol op alles wat met budget te maken heeft! Kijk je even mee?

  • Een goed (én goedkoop) product scoren, maakt mij blij!
  • Met minder geld meer doen, is altijd mooi meegenomen.
  • Waarom de volle prijs betalen voor die ene favoriete mascara van Max Factor als je er volgende week 30% op krijgt.
  • Het geld dat je uitspaart, kan je sparen (of besteden)!
  • Ik ben nogal een onhandig persoon, dus wanneer ik weer eens een poeder van Essence of Catrice laat vallen, is dit minder erg dan met een poeder van MAC.

Ik ben (net als vele van lezers) een student en heb daarom geen al te groot budget. Ik vind het zalig om een koopje te scoren!

Waarom hou jij van budget producten?

Liefs, Ellen

10 reacties

  1. Heerlijk he! Ik heb eigenlijk meer high-end producten, maar af en toe weet ik ook iets heel leuks te scoren wat budget is. Stiekem ben ik dan twee keer zo blij: een mooi product, en nog wat geld in m'n portemonnee!

  2. Ik begrijp je helemaal! Ik heb zeker wel dure producten in mijn stash en mijn stash in geheel heeft me ook veel te veel geld gekost haha… Maar ik geniet ook van een goedkoop maar toch goed product!

  3. Ik ben ook helemaal into de budgetproducten. Vooral als het om van die producten gaat waar je echt van versteld staat voor die prijs, heerlijk gevoel!

  4. ergens helemaal waar maar voor duurdere producten krijg je wel meer zoals betere pigmentatie, long lastig. Lipstick en oogschaduw heb ik liever van een wat duurder merk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *