W7 Africa Bronzing Powder: een vleugje kleur op je gezicht

W7 Africa Bronzing Powder

W7 is een budget vriendelijk make-up merk dat dupe producten van o.a. Benefit en Charlotte Tilbury maakt. Op de Estetika beurs stond een standje waar ze de producten van W7 verkochten en ik kon het niet laten om een product aan te schaffen. Mijn oog viel op het W7 Africa Brozing Powder, een blush met leuke print. Tijd om de blush van dichterbij eens te bekijken.

W7 Afrika Bronzing Powder

W7 Afrika Bronzing Powder

Verpakking

W7 Africa Bronzing Powder zit in een zwart kartonnen doosje met binnenin een kwast en doet mij denken aan de verpakkingen van Benefit. De bronzer (die meer een blush is) heeft een speels patroontje. De kleuren vind ik er al mooi uitzien en je zou niet zeggen dat dit product zo budgetvriendelijk is. Het kost namelijk maar €4,49. Het kwastje dat in de doos zit, heeft een rechthoekige vorm en voelt zacht aan. Leuk dat dit erbij zit, maar ik gebruik liever mijn eigen kwast om blush/bronzer mee aan te brengen.

W7 Africa Bronzing Powder

W7 Africa Bronzing Powder

Swatch 

De naam van het product doet vermoeden dat het een bronzer is, maar ik vind het meer een blush kleur. Je zou de kleuren apart kunnen gebruiken, maar om dit op te nemen met je kwast is lastig. Daarom heb ik één keer met mijn vinger doorheen de kleuren geweest om de swatch te maken. Ik vind de kleur prachtig als blush en het zorgt zo voor meer leven in mijn gezicht. Verder zit er een lichte glans doorheen het product wat het extra mooi maakt.

W7 Africa Bronzing Powder

W7 Africa Bronzing Powder

Aanbrengen van de blush

Aangezien de blush fel gepigmenteerd is, let ik er bij het aanbrengen goed op dat er niet te veel product op mijn kwast zit. Daarna breng ik de blush aan en blend ik het mooi uit. Het resultaat vind ik heel mooi en geeft mijn gezicht wat meer kleur. Het viel mijn klasgenootjes trouwens op dat ik een andere blush dan anders had gebruikt en ze vonden het mooi. Ik ben fan!

W7 Afrika Bronzing Powder

Conclusie over W7 Africa bronzing Powder

W7 heeft een mooie dupe gecreëerd en wat mij betreft is het echt een top product. Mooie verpakking, pigmentatie is top en een opvallende kleur: wat moet je nog meer hebben? Ik ben fan en kijk er naar uit om meer producten van dit merkt te ontdekken!

W7 Africa Bronzing Powder is online verkrijgbaar bij o.a. bol.com voor €4,49!

Liefs, Ellen

Deze blogpost bevat affiliate links.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *