VOYA Skincare Kit

Voya Skincare Kit

Tijdens de persdagen in Antwerpen leerde ik VOYA kennen. Dit merk wordt vooral gebruikt in de wellness, maar heeft ook skincare producten op basis van zeewier. Een heel interessant merk dus! Tijd om VOYA eens van dichtbij te bekijken!

Wat is VOYA?

VOYA is een luxe spa en huidverzorgingsmerk op basis van zeewier en is afkomstig uit Ierland. Het zeewier dat gebruikt wordt, is van hoge kwaliteit en biologisch. Sinds kort is dit merk ook verkrijgbaar in België!

VOYA Skincare Kit

Voya Skincare Kit

De Skincare Kit van VOYA is ideaal om kennis te maken met dit biologisch merk op basis van zeewier. In deze set zitten vier bestsellers van VOYA en deze skincare producten zijn geschikt voor alle huidtypes. Deze producten kan je ongeveer twee weken gebruiken en zijn ideaal om te ontdekken of deze producten iets voor jou zijn of niet. Ik bespreek kort de vier bestsellers!

VOYA Cleanse And Mend: hydrating cleansing milk

Voya Skincare Kit

Ik heb het al vaak aangehaald op mijn blog, maar je gezicht reinigen is zo belangrijk! Ik gebruik eerst micellair water om de meeste make-up te verwijderen. Daarna begin ik met mijn gezicht grondiger te reinigen. De Cleanse And Mend is een cleansing milk en is heel zacht voor de huid. Het haalt de laatste overtollige restjes weg en irriteert mijn huid niet! Heel fijn product! Een full size exemplaar van 125ml kost €26,00.

VOYA Ritzy Spritzy: refreshing botanical toner

Voya Skincare Kit

Na het reinigen van mijn huid ga ik door naar de toner. Hiervoor gebruik ik Ritzy Spritzy. Ik vind de namen van deze producten zo leuk bedacht! De toner helpt om je huid te kalmeren, te hydrateren en voelt fris aan. Ik breng dit rechtstreeks aan door te sprayen. Je kan dit ook gebruiken aan het strand om je gezicht te verfrissen. Een spray van 125ml kost €26,00.

VOYA Me Time: daily facial moisturizer

Voya Skincare Kit

Me time bevat pro-collageen, organische ingrediënten en zeewier. Het is een rijke crème en na een aantal keer deze crème te gebruiken, merk ik al verschil. De droge plekjes zijn verdwenen en mijn gezicht voelt zacht aan. Ook van onzuiverheden is niets meer te merken. Ik vraag mij af of dit door deze moisturizer komt of omdat mijn huid rustig is. Misschien een combinatie van de twee? Ik ben over VOYA Me Time in elk geval super enthousiast en hiervan wil ik een full size exemplaar aanschaffen! Een fles van 50 ml kost helaas wel €57,00.

VOYA Maskerade: hydrating facial mask

Voya Skincare Kit

Af en toe vind ik het zalig om mijn huid net wat extra te verzorgen. Dit doe ik met een masker. Maskerade van VOYA is een hydraterend gezichtsmasker en bevat onder andere zeewier en pro-collageen-extract. Het helpt om een geïrriteerde huid te kalmeren en om een droge huid te verzorgen. Ik bracht een royale laag aan en na 15 minuutjes spoelde ik mijn gezicht af met warm water. Na het gebruik van dit masker voelde mijn gezicht super zacht aan! Een fles van 50ml kost €36,00.

Voya Skincare Kit

Mijn mening over VOYA Skincare Kit

Ik ben blij dat ik heb mogen kennis maken met de producten van VOYA. De producten uit de Skincare Kit vind ik één voor één super, maar stiekem vind ik Me Time (de moisturizer) echt een pracht product! Het enige wat mij een weerhoudt om de full size producten aan te schaffen, is de prijs. Voor kwaliteit betaal je uiteraard wel meer en je hebt maar één huid, dus daar moet je in investeren!

VOYA Skincare Kit is te koop op de webshop en kost €20,00. 

Ken jij de producten van VOYA al?

Liefs, Ellen

12 reacties

  1. Ik kan me voorstellen dat je erg blij bent met het kennis maken met dit merk. Dat is het leuke van bloggen dat je steeds nieuwe merken mag leren kennen. Het lijken mij ook heerlijke producten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *