Volume in je haar met OGX Gravity-defying & Hydration + O2

Een volumineus kapsel is de trend van nu en daarom ontwikkelde OGX Gravity-defying & Hydration + O2 collectie. Mijn haar is heel stijl en volume ontbreekt. Een speciale verzorging die mijn haar voorziet van meer volume is dus zeer gewenst. Ik testte de nieuwe collectie en geef mijn mening over de shampoo en de conditioner.

Volume in je haar met OGX

Lees hier mijn eerdere ervaring met een shampoo en conditioner van OGX. 

Over OGX Gravity-defying & Hydration + O2 

De volume collectie bestaat uit drie producten: een shampoo, conditioner en haarspray. De producten zorgen ervoor dat het haar luchtig en soepel valt zodat het voller aanvoelt. Verder verzorgt het je haar ook nog. Dankzij deze collectie heb je geen last meer van doffe en futloze haren.

Bovendien zijn de formules parabenen- en SLS-vrij. SLS zorgt ervoor dat je huid schoon wordt, maar het is ook heel uitdrogend en irriterend. Niet goed dus voor de huid en daarom ben ik blij dat hier geen SLS inzit. Ook is het niet getest op dieren.

Verpakking

Volume in je haar met OGX

De shampoo en conditioner zitten in de typische verpakking van OGX met gouden details. De volume collectie kreeg een blauwe kleur mee en zelfs de shampoo en conditioner hebben een blauwe substantie. Het fijne aan deze verpakking is dat wanneer je de fles omdraait er niets uitloopt. Je moet dus druk uitoefenen voor er product uitkomt. Zo voorkom je verspilling. De verpakkingen zijn trouwens gemaakt van gerecycled materiaal.

OGX Shampoo

Volume in je haar met OGX

De shampoo zorgt voor lichte hydratatie van fijn haar voor voller haar. De geur van shampoo is echt heerlijk en maakt mij ’s ochtends meteen wakker. Je hebt niet veel product nodig om je haar schoon te maken. Ik laat de shampoo trouwens enkele minuten zitten zodat het product beter zijn werk doet en meer volume geeft. Op deze manier merk ik dat mijn haar veel meer volume heeft na het wassen.

OGX Conditioner

Volume in je haar met OGX

Zonder conditioner is mijn haar onkambaar. Na het wassen met shampoo breng ik altijd conditioner aan. De conditioner heeft een heerlijke bloemige geur en mijn haar voelt heel zacht en gezond aan na het uitspoelen. Een tip die meegegeven wordt, is om de conditioner enkele minuten te laten zitten voor je het uitspoelt. Zo heb je het beste resultaat.

Volume in je haar met OGX

Conclusie

De shampoo en conditioner zorgen zeker voor meer volume. Het effect is minimaal, maar toch zichtbaar. Bovendien vind ik de geur van de collectie heerlijk en is het een fijne manier om ’s ochtends wakker te worden. Een fijne shampoo en conditioner als je het mij vraagt!

OGX is verkrijgbaar bij Di en kost €10,99 per stuk. 

Liefs, Ellen

Deze producten ontving ik ter review, dit verandert niets aan mijn mening. Lees mijn disclaimer.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *