Volume Attraction Mascara Kiko

kiko volume attraction mascara

Een beautyproduct waar ik niet zonder kan, is mascara. Ik draag het vrijwel elke dag en kan niet meer zonder. Ik vind mascara’s testen één van de leukste dingen om te doen. Je weet nooit of de mascara goed uitpakt bij jou. Over de mascara’s van Kiko hoorde ik goede dingen en ze zijn betaalbaar. Ik kocht de Volume Attraction Mascara van Kiko en deze review ik vandaag. 

Volume Attraction Mascara Kiko

kiko mascara

De mascara heeft een dikker borsteltje dan ik gewend ben. Normaal gebruik ik altijd een mascara met een dun borsteltje en dan nog komt er mascara op mijn oogleden terecht. Omdat het borsteltje van de Volume Attraction mascara aan de dikkere kant is, moest ik even wennen aan het borsteltje. Ik vind dat de mascara (ondanks het grote borsteltje) best makkelijk aanbrengt en je merkt meteen dat de mascara super zwart is. Daar hou ik van! Ook maakt de mascara mijn wimpers lang en krijgen mijn wimpers een mooie krul. 
Too Faced Chocolat Bar

Look

Mijn mening

Volume Attraction Mascara van Kiko is echt een aanrader en vind ik super fijn. Ik vind deze mascara eigenlijk nog net wat fijner dan de Urban Decay Perversion mascara! Dit had ik niet verwacht, want de mascara van Urban Decay kost bijna 20 euro en die van Kiko maar 7,20 euro. Een groot verschil! Mijn wimpers zien er mooi zwart uit en zijn voorzien van een krul. Op het einde van de dag zit deze mascara er nog altijd goed uit! Ook het verwijderen van deze mascara gaat prima. Ik heb al eens een budget mascara gehad waarbij ik veel moeite moest doen om deze te verwijderen. Ik ben enthousiast over de Volume Attraction mascara van Kiko en ik wil er zeker meer testen!

Volume Attraction mascara kost €7,20 en is verkrijgbaar online of in een winkel van Kiko. 

Welke mascara gebruik jij graag?

Liefs, Ellen

 

17 reacties

  1. Op dit moment heb ik er heel wat verschillende die ik door elkaar gebruik en 2 ervan zijn van KIKO: de Longeyes en de 30 Days Extension, die vind ik allebei ook erg goed. Deze Volume Attraction heb ik nog nooit getest!

  2. Oooeeeh ik word nieuwsgierig omdat je hem zelfs beter vind dan die van Urban decay! ^^ Die heb ik nog niet geprobeerd, maar toch, voor de prijs kan ik die van Kiko dan misschien eerst eens proberen! ^^

  3. Deze mascara ziet er inderdaad heel goed uit: het resultaat mag er zeker wezen. Wat fijn dat je deze mascara fijner vindt dan de dure mascara van Urban Decay. Kun je toch weer wat geld besparen op mascara. 🙂

  4. Ik hoor steeds meer over dit merk maar heb er werkelijk nog nooit iets van gezien in het echt. Heeft KIKO eigenlijk een winkel in België? De mascara klinkt heel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *