Voetverzorging

Tijdens de winter zitten mijn voeten in laarsjes en sneaker, maar tijdens de zomer draag ik het liefst slippers en sandalen. Verzorgde voeten is hiervoor een must. Vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn voeten het liefst verzorg. Dit doe ik ongeveer om de twee weken. Ik ben geen expert hierin, maar dit is wat werkt voor mijn voeten. Veel leesplezier!

Als eerste begin ik met een voetbadje waar ik mijn voeten ongeveer tien minuten laat weken. Hierin doe ik een lekker ruikende bruisbal. Deze is van de Action en is heerlijk.

 

Tijdens dit voetbad scrub ik mijn voeten en benen. Zo verwijder je alle dode huidcellen. Deze voetscrub heb ik tijdens het opruimen van mijn badkamer gevonden. Volgens mij kreeg ik deze gratis bij Yves Rocher, maar het is een prima scurb en speciaal bedoelt voor de voeten.
Na het voetbadje droog ik mijn voeten af en vijl ik ze met een voetvijl. Ik vijl vooral mijn hiel, want hier zit vaak eelt op.

 

Na het vijlen breng ik een rijke voetcrème aan. Deze kreeg ik ook eens gratis bij mijn bestelling bij Yves Rocher. Deze crème is echt heerlijk en maakt mijn voeten echt super zacht, een aanrader! Ook smeer ik de nagelriemen van mijn tenen hiermee in. Zo kan ik ze nadien makkelijker terugduwen met een bokkenpootje.

 

Als laatste zijn mijn teennagels aan de beurt. Ik duw als eerste mijn nagelriemen achteruit en daarna vijl ik mijn teennagels ze wat bij. Als je wilt kan je hierna je teennagels van een vrolijk nagellakje voorzien!

Na al deze stappen kan ik mijn voeten weer aan de buitenwereld tonen en hoef ik mij niet meer te schamen voor mijn voeten! Ik vind het heerlijk om dit om de twee weken te doen! Verzorg jij je voeten deze zomer extra goed?

Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin – twitter

27 reacties

  1. Mijn routine is ongeveer zo iets! In het begin van de zomer laat ik het door een professional doen en daarna hou ik het zelf bij.

  2. Leuk om te lezen hoe jij je voeten verzorgt! Ik verzorg de mijne het hele jaar door, vooral ook omdat ik altijd op blote voeten loop in huis. Insmeren vind ik altijd de beste tip: gewoon elke avond voordat je gaat slapen doen en je voeten blijven in betere conditie. En nagellak, dan lijken je voeten een stuk verzorgder.

  3. Dat ziet er allemaal erg fijn uit. Leuk om te lezen hoe jij je voeten verzorgd. Ik heb bij oriflame ook een aantal producten voor mijn voeten besteld.

  4. Heerlijk zo een thuis pedicure! Ik doe het zelf veel te weinig, en moet snel ook eens mijn voetjes lekker uitgebreid gaan verzorgen!

  5. Oh jaaa, moet ik ook weer doen. Mijn nagellak van zo'n 7 maanden geleden zit er nog op en dat ziet er niet zo goed meer uit :") Mooie foto's heb je gemaakt!

    Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *