Vier producten van Vichy die je moet ontdekken!

Vichy is één van mijn favoriete merken op het gebied van gezichtsverzorging. De producten verzorgen mijn huid als de beste en zijn betaalbaar. Ik testte afgelopen weken vier producten van Vichy: een cleanser, booster, serum en oogcrème. Deze producten zijn nog niet lang aan het assortiment toegevoegd, dus lees snel verder als je benieuwd bent naar mijn ervaring met deze vier producten van Vichy.

Vichy

Vichy

Vichy

Vichy Pureté Thermale 3 in 1 

Vichy

Vichy

Iets dat ik de afgelopen jaren heb geleerd, is dat je gezicht goed reinigen ongelooflijk belangrijk is. Als je dit niet goed doet, krijg je sneller onzuiverheden en dat is niet wat je wil.

Wat is het?

Het is een 3-in-1 make-up verwijderaar voor de gevoelige huid. Het is een reinigingsmelk die ook een lotion en een oogreinigingslotion is. Ik vind het zo handig dat je zowel voor je ogen als voor je gezicht kan gebruiken. Zo hoef ik geen verschillende producten in mijn badkamerkastje te plaatsen. Dit product bevat Vichy Thermaal Bronwater. Het maakt de huid zacht, fris en comfortabel.

Hoe gebruik je het?

Je brengt de reinigingsmelk aan op een wattenschijfje en hiermee kan je makkelijk je make-up verwijderen. Ook verwijdert het onzuiverheden en huidvervuilende deeltjes.

Wat vind ik ervan?

Reinigingsmelk is mijn favoriete manier om mijn huid te reinigen. Het is de zachtste manier van reinigen en dat maakt het zo geschikt voor de gevoelige huid. Het haalt echt in enkele seconden alle make-up weg en achteraf voelt mijn huid heel zacht aan. Ook mascara en oogmake-up haalt dit snel weg zonder te irriteren!

Vichy Minéral 89 €24,95

Vichy

Vichy

Vichy Minéral 89 leerde ik begin deze zomer kennen. Sindsdien heeft het een plaatsje gekregen in mijn dagelijkse routine. Laten we het eerst even hebben over de prachtige verpakking. Hoe mooi is het kleurverloop en het design van de glazen verpakking?! Dit staat zo mooi in mijn badkamer. Het pompje werkt heel hygiënisch en door de glazen verpakking zie je hoeveel product er nog inzit.

Wat is Minéral 89?

Het is een dagelijkse booster om de huid te versterken en bevat mineraliserend thermaal water gecombineerd met hyalorenzuur. Het bevat trouwens slechts 11 ingrediënten.

Het mineraliserend thermaal water staat bekend om de natuurlijke afweer van de huid te versterken. Dit is afkomstig uit het vulkanisch gebied van de Franse Auvergne.

Hyalorenzuur is van belang om de huid te beschermen tegen externe agressies, om vocht vast te houden en de huid voller te laten ogen.

Deze twee componenten zorgen ervoor dat de huid beter beschermd is tegen externe agressies die de huid aantasten.

Hoe gebruik je het?

Na het reinigen breng je dit product aan. Nadien ga je verder met je skincare routine. Het is dus echt een extra stap in je gezichtsverzorgingsroutine en is geen vervanging voor een serum. Ik gebruik het zowel ’s ochtends als ’s avonds. Het water trekt heel snel in mijn huid, anders dan een vette crème of olieachtig serum, voelt fris aan en geeft mijn huid een boost.

Hoe beviel het mij?

In begin had ik er mijn twijfels over. Ik gebruik al redelijk veel producten in mijn skincare routine en ik had niet echt zin in een extra stap. Het is even wennen om meer producten te gebruiken maar voor een beter beschermde huid had ik dit wel over. Waar ik vroeger enorm veel moeite had om mijn huid goed te hydrateren en dit te behouden, lijkt het hiermee makkelijker te gaan. Na een drietal weken merk ik dat mijn huid beter en meer gehydrateerd aanvoelt en er ook beter uitziet. Mijn huid ziet er minder dof uit en dat door gewoon één extra stapje in mijn routine toe te voegen.

Vichy Idéalia Anti-odidant Serum €37,95

Vichy

Vichy

Ik hou van serums! Ondertussen heb ik al een mooie collectie serums die allemaal iets verschillends doen. Dit serum heeft ook een bepaalde functie die de huid verbetert en daar vertel ik je graag iets meer over. Let trouwens op de prachtige verpakking. Het is een roze glazen flesje met een pompje.

Wat is Idéalia?

Vichy Idéalia is een nieuwe verzorgingslijn die de huid energie geeft en laat stralen. Het is ideaal als je huid er dof uitziet door weinig slaap en daardoor duidelijk een boost nodig heeft. De lijn bestaat uit verschillende producten, een nachtpeeling, dagverzorging, serum en oogverzorging. De ingrediënten die zorgen voor een stralende huid zijn: polyphenolen van blauwe bes (tegen stress), gefermenteerde adnosine (stimuleert cellulaire stofwisseling) en gefermenteerde zwarte thee extract wat structurele stoornissen tegengaat.

Dit belooft het: verbeterde stralendheid, egalere teint, verfijnde poriën, gladgestreken fijne lijntjes. De resultaten zouden zichtbaar zijn vanaf 7 dagen.

Hoe gebruik je het?

Je gebruikt een serum na het reinigen en voor de dag- of nachtcrème.

Hoe beviel het mij?

Mijn huid zag er de laatste tijd dof uit en een serum dat zorgt voor een stralende huid wou ik wel testen. Na het een week zowel ’s ochtends als ’s avonds te gebruiken, begon ik een verschil op te merken. Mijn huid ziet er meer gehydrateerd uit en minder dof. Ook merk ik dat mijn huid er egaler uitziet en dat ik minder puistjes heb. Ik blijf het verder gebruiken want het resultaat mag er zijn!

Vichy Idéalia Ogen Anti-vermoeidheid oogverzorging €24,95

Vichy

Vichy

Vichy

Dit product is ook onderdeel van de nieuwe verzorgingslijn Idéalia. Hierboven heb ik al beschreven voor wie deze lijn bedoeld is en wat het doet. Een oogcrème gebruik ik élke ochtend en avond en is één van de producten die veel te snel opgaat. Waarschijnlijk omdat ik te veel product gebruik, maar goed. Een oogcrème komt altijd van pas en zeker als het dan ook nog eens werkt.

Wat doet het?

Het pakt tekenen van vermoeidheid, kringen en fijne lijntjes aan. Het bevat cafeïne dat de tekenen van vermoeidheid tegengaat, een beetje zoals koffie mij wakker maakt in de ochtend. Ook bevat dit het mineraliserend thermaal water van Vichy. Na één maand zou je resultaat zien.

Hoe beviel het mij?

Je ziet meteen aan het gebied onder mijn ogen hoe slecht of goed ik heb geslapen. Een oogcrème gebruiken is dan ook een stap die ik nooit oversla in mijn routine. Na het gebruik van de oogcrème van Vichy zie ik dat ik wakker lijk en de huid onder mijn ogen voelt niet meer droog aan waardoor fijne lijntjes minder zichtbaar zijn. Een fijne oogcrème als je het mij vraagt!

Vichy kan je online bestellen via de online apotheek Viata.

Welk product zou jij hiervan testen?

Liefs, Ellen

Deze producten ontving ik ter review, dit verandert niets aan mijn mening. Lees mijn disclaimer.

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *