Vichy Mineraliserend Thermaal Verstuiver

Vichy Mineraliserend Thermaal Verstuiver

Vichy is een merk waarvan ik enkele producten uittestte en hierover was ik altijd tevreden. Ik ontving enkele weken terug een nieuw product van hen, namelijk Vichy Mineraliserend Thermaal Verstuiver. Een product waar ik heel benieuwd naar was. Ik vertel in deze blogpost wat meer over dit product en over #YouMakeMeStronger-campagne!

Vichy Mineraliserend Thermaal Verstuiver

Vichy Mineraliserend Thermaal Verstuiver

Vichy Mineraliserend Thermaal Verstuiver bevat maar liefst 15 mineralen en de huid heeft deze mineralen nodig. De mineralen in deze verstuiver zijn Strontium, Kalium, Ijzer, Silicium, Bicarbonaat, Fosfaat, Calcium, Zwavel, Lithium, Mangaan, Ammonium, Natrium, Fluor, Magnesium en Borium. Allemaal mineralen die ervoor zorgen dat de huid terug gaat stralen. Verder heeft het Mineraliserend Thermaal Verstuiver drie acties die de huid beschermen. Het werkt versterkend, regenererend en brengt de pH-waarde in evenwicht.

Vichy Mineraliserend Thermaal Verstuiver

Hoe gebruik je Vichy Mineraliserend Thermaal Verstuiver? Je hebt meerdere manieren om deze thermaal bronwater verstuiver te gebruiken. Ik gebruik hem het liefst nadat ik mijn make-up heb aangebracht. Op deze manier gebruik ik het als setting spray voor mijn make-up. Hierdoor ziet mijn make-up er minder poederig uit en ondertussen voedt het mijn huid. Je kan het ook gebruiken voor je begint met je ochtend skin care routine of in de avond na het reinigen van je gezicht. Verder kan je het ook gewoon gebruiken op warme dagen om even af te koelen.

Mijn mening: Ik moet zeggen dat ik het een fijn product vind voor op warme dagen, het is lekker fris en ideaal om af te koelen! Ook vind ik het fijn om mijn make-up er minder poederachtig te laten uitzien. Ik vind het een fijn product en als je het vergelijkt met de setting spray van Urban Decay is deze echt veel goedkoper! Voor een fles van 150ml betaal je €4,55. Ook is deze verstuiver gewoon in de apotheek verkrijgbaar!

#YouMakeMeStronger

Met de #YouMakeMeStronger-campagne wil Vichy iedereen bekend maken met de kracht van het Mineraliserend Thermaal Water dat in de producten van Vichy verwerkt is. Daarnaast wil Vichy iedereen de kans geven via een Facebook-app te ontdekken wie van hun vrienden hen sterker maakt. Deze campagne wil mensen laten nadenken over wie jou sterker maakt. Meer weten over deze campagne? Bekijk dan zeker even deze site!

Liefs, Ellen

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *