VERWAARLOOSDE PRODUCTEN

In mijn stash zijn er enkele producten die ik ‘vergeet’ of er gewoon nooit bij neem tijdens het make-uppen. Als eerste neem ik niet vaak mijn MUA palette erbij. Ondanks de goede kwaliteit ervan gebruik ik liever mijn Too Faced palette. De HEMA eyeliner is best fijn in gebruik, maar in het alledaagse leven ben ik net dat tikkeltje te lui om eyeliner aan te brengen. Voor een feestje grijp ik trouwens eerder naar een eyeliner van Yves Rocher, deze vind ik net iets fijner in gebruik dan die van HEMA. Het derde item is een beautyblender deze kocht ik op ebay. Deze zou ik echt vaker moeten gebruiken! Als ik dit gebruik zit mijn bb crème super mooi. Als laatste een mooie lipstick van essence. Dit is net hetzelfde verhaal als met de eyeliner, ik breng dit niet elke dag aan en vergeet hem vaak in mijn kast. 
Ik heb weer enkele dingen herontdekt in mijn kast: de beautyblender en het MUA palette. 
Welke producten ‘vergeet’ jij?
Liefs, Ellen

18 reacties

  1. Wat een leuk artikel! 🙂 Ik wil nog een keer een beautyblender kopen! Balen dat je die telkens vergeet! Ik vergeet vaak blush aan te brengen haha!

  2. Ooh jammer ik wil al zolang een MUA palet kopen maar het komt er nooit van he ik heb dezelfde essence lipstick als jij maar deze wordt niet verwaarloosd ik gebruik hem bijna elke dag ik vind hem heel erg fijn =)

  3. Ik vergeet voornamelijk mijn andere oogschaduwpalettes. Momenteel gebruik ik namelijk veel van Sleek. Ook is mijn lipstick stash behoorlijk groot, dus sommige lipsticks vergeet ik gewoon haha.
    liefs x

  4. Herkenbaar! Ik heb mijzelf maar aangeleerd dat ik niet elke dag dezelfde producten mag gebruiken, vooral met oogschaduwpalettes wissel ik bijna elke dag af omdat ik het zonde vind om niet alles te gebruiken 😉

  5. Heel herkenbaar! Zo heb ik met mezelf afgesproken om dagelijks andere producten te gebruiken. Zo wissel ik veelal af met oogschaduw, lipsticks en bodylotions- en butters. Leuk artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *