Vervelende (beauty) klusjes!

 

Ik hou ervan om met make-up bezig te zijn. Zo kan ik veel tijd stoppen in een leuke ooglook, mijn nagels, … Helaas vind ik niet alles leuk wat met beauty te maken heeft. Ik toon jullie welke klusjes ik erg verveld vind.

Epileren van de wenkbrauwen. Een rot klusje vind ik! Ik ben altijd bang dat ik te veel ga epileren en dat wil ik niet voorhebben. Onverzorgde wenkbrauwen wil ik dan ook weer niet. Ik probeer het één à twee keer per week te doen, maar geloof mij het is stresserend en niet leuk.

Een ander klusje dat ik graag oversla is beenhaar verwijderen. Mijn oksels scheer ik om de dag, mijn benen daarentegen.. Alleen als ik mijn benen in het openbaar moet tonen, scheer ik ze. In de winter heb meestal een vachtje, oeps. En als ik mijn benen dan scheer, dan is het binnen de twee dagen niet meer zacht en moet ik het alsnog opnieuw doen. Ook vind ik dit een erg tijdrovend klusje. Waarschijnlijk ligt dat aan mij, maar goed.

Kwasten die je vaak gebruikt, bevatten bacteriën. Daarom zou je ze regelmatig moeten schoonmaken. Mmm.. en daar loopt het mis. Ik probeer ze één maal per week schoon te maken met een kwasten reiniger. Echt wassen zoals met babyshampoo, doe ik niet. Dat vind ik net iets te veel werk.
Welke klusjes stel jij graag uit?

Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

 

19 reacties

  1. Haha benen scheren is ook niet zo mijn favoriet beautyklusje. Gelukkig heb ik blond haar dus vallen die haartjes niet zo op ;). Verder vind ik nagellak verwijderen ook echt een rotklusje.

  2. Aan kwasten wassen heb ik op zich geen hekel, maar je moet er altijd even de tijd ervoor vrij maken. En ik maak ze dan ook hooguit een keer in de maand schoon (oepss!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *