Urban Decay Naked On The Run

Het Urban Decay Naked On The Run heb ik al een tijdje in mijn bezit. Ik kocht het toen je net Urban Decay bij Ici Paris XL kon bestellen, maar ik heb de tijd nog niet gehad om dit prachtig palette te reviewen. Bij deze een uitgebreid review van het Naked On The Run palette van Urban Decay!

Urban Decay Naked On The Run

Het Naked On The Run palette is ideaal om mee te nemen op reis. Het bevat een lipgloss, mascara, bruin oogpotlood, 5 oogschaduws, highlighter, bronzer en blush. Het enige wat je nog moet meenemen is een foundation, concealer, matterend poeder en wat kwasten. Verder heeft het palette een super prachtige verpakking en vind je binnenin een spiegel ter grootte van je hand. Zoals ik al zei, is dit het ideale palette om mee te nemen op vakantie!

Oogschaduws

Er zitten 5 oogschaduws in dit palette. Ik som ze op van links naar rechts:

Dive: een prachtige roze/bruinkleurige oogschaduw met shimmer
Fix: bruine, matte kleur
Resist: bruine oogschaduw met shimmer
Dare: donkerbruin/taupe, matte kleur
Stun: donkerbruine oogschaduw met shimmer

Ik vind werkelijk echt elke kleur prachtig. De oogschaduw zijn ontzettend goed gepigmenteerd en voelen zacht aan. De oogschaduws van Urban Decay glijden over de huid waardoor ze makkelijk blenden. Voor de ooglook heb als basis Dive gebruikt en in de arcadeboog Dare. Ook bracht ik de highlighter aan in de binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauwen. De ooglook is niet heel speciaal geworden, maar wel ideaal voor school of werk.

Bronzer / Blush / Highlighter

De bronzer in dit palette is niet zo mijn ding. Ik vind hem te gelig en oranje ogen. Dit staat niet mooi bij mijn lichte huid. Jammer.
Daarentegen vind ik de blush geweldig! De blush is rozig met een lichte shimmer en staat prachtig bij iedere huidskleur. Ook blendt deze blush mooi en makkelijk met mijn huid. Ik had verwacht dat ie te roze zou zijn, maar eenmaal aangebracht vind ik hem geweldig!
De highlighter in de kleur 5050 heeft een zeer licht roze kleur. Deze highlighter kan je gebruiken om je gezicht op te lichten of als oogschaduw. Ik gebruik hem voor beide. Het geeft een subtiele glans en dat is net waar ik van hou!

Sesso Naked Lipgloss

 

Normaal ben ik niet zo’n fan van lipgloss. Ik vind het te plakkerig en te glimmend. Over de Naked Lipgloss in de kleur Sesso had ik dan ook geen hoge verwachtingen. De lipgloss heeft een chique verpakking en een sponsapplicator. Dit is trouwens een full-size verpakking. Verder heeft de lipgloss een iets te aanwezige geur waar ik mij aan stoor, gelukkig trekt de geur na een tijdje weg.
Naked Lipgloss Sesso heeft verder een geweldige pigmentatie en hij plakt niet! Ik werd aangenaam verrast door deze lipgloss. De kleur is donkerbruin/roze met een lichte shimmer. Bovendien brengt de lipgloss fijn aan en blijft hij lang zitten. Sesso is zo’n kleur dat ik normaal niet snel zou kopen, maar ik vind de kleur mooi bij mij staan. Wel blijft de Naked Lipgloss niet zo lang zitten, na een uur of 3 moet je echt wel bijwerken.

 

Stag 24/7 Glide-On Eye-Pencil

Het 24/7 Glide-On Eye-Pencil in de kleur Stag is een mooie mat bruine kleur. Een bruin oogschaduw potlood had ik nog niet, dus ik ben blij dat dit in dit palette zit. Bij het aanbrengen van een dun lijntje boven mijn wimperrand merk ik op dat dit potlood heel intens bruin is en makkelijk aanbrengt. Het glijdt als het ware over je oogleden. Een strak lijntje is met het 24/7 Glide-On Eye-Pencil snel gemaakt.

Perversion mascara

 

Over de mascara van Urban Decay had ik hoge verwachtingen. Helaas, de mascara valt tegen. Van een dure mascara verwacht ik een fijn borsteltje en mooi, opvallend resultaat. Het borsteltje van de mascara vind ik aan de grotere kant, daar moet ik even aan wennen. Normaal gebruik ik een mascara met een dunner borsteltje. De mascara brengt best fijn aan, maar het resultaat vind ik te subtiel. Daarnaast is de mascara niet super zwart, maar eerder donkergrijs. Niets mis mee, maar van een dure mascara verwacht ik meer. De Perversion mascara van Urban Decay vind ik dus geen topper. Naar mijn mening vind je even goede mascara voor een veel lagere prijs.

Look met Urban Decay Naked On The Run

 

 

Conclusie

Het Urban Decay Naked On The Run palette is in zekere mate een aanrader. Voor 48 euro kan je kennismaken met verschillende producten van dit merk en daar ben ik blij om. De oogschaduws, highlighter, blush en bruin oogpotlood vind ik super fijn! De bronzer en mascara bevallen mij minder goed. De bronzer is mij te oranje en de mascara heeft mij teleurgesteld. Hiervan had ik meer verwacht. De Naked Lipgloss Sesso is mij goed bevallen (dit had ik niet verwacht), maar is geen favoriet geworden helaas. Dit palette vind ik vooral ideaal om mee te nemen op vakantie. Je hebt een alles in één doosje en voor de rest hoef je niet veel make-up mee te nemen.
Urban Decay Naked On The Run is te koop bij ICIParisXL en kost €47,40.
Liefs, Ellen

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *