Urban Decay Naked Basics

Het is jullie vast niet ontgaan dat Urban Decay verkrijgbaar is bij Ici Paris XL. Urban Decay is vooral bekend van de Naked paletten die elke blogger/youtuber aanraadt. Eind mei was het dan zover, ik plaatste mijn bestelling en was meteen 50 euro lichter. Ik kocht het On The Run palette en kreeg het Urban Decay Naked Basics er gratis bij.

Verpakking Urban Decay Naked Basics

Het oogschaduw palette is echt heel erg klein, het past perfect in je hand. Het bevat 6 essentiële oogschaduws met 5 matte kleuren en 1 highlighter. Het is echt een basics palette! De verpakking voelt stevig en luxe aan en heeft aan de binnenkant een grote spiegel. Doordat het zo compact is én een grote spiegel heeft, vind ik dit palette ideaal voor op vakantie.

Oogschaduw kleuren

Zoals ik al zei zitten er 6 oogschaduws in. Van links naar rechts: Venus, Foxy, W.O.S, Naked 2, Faint, Crave. Venus is een mooie witte highligher. Dit is de enige highlighter in het palette, de andere kleuren zijn mat. Verder heb je nog Foxy een gelige oogschaduw, W.O.S een rozige oogschaduw, Naked 2 is een licht bruine kleur, Faint heeft een chocolade kleur en Crave is zwart.

Pigmentatie, kwaliteit en ooglook Urban Decay Basics

Zoals je op bovenstaande foto kan zijn ben ik niet de beste swatcher. De pigmentatie is echt geweldig, alleen kon ik het niet vastleggen op foto. Crave (de zwarte oogschaduw) is echt ontzettend goed gepigmenteerd. Bij goedkopere paletten is het zwart nooit zo intens als bij dit palette.

Om het review compleet te maken, heb ik er een ooglook met dit palette gemaakt. Zo kunnen jullie meteen zien hoe de kleuren eruit zien in een look en kan ik jullie meer vertellen over de kwaliteit van het palette.

Voor de ooglook bracht ik Venus aan over mijn hele ooglid, Faint in de crease en Crave bracht ik in de buitenste ooghoek aan om de ooglook net wat intenser te maken. Een simpele look en dit was erg snel gemaakt! Nog geen 5 minuten ben ik ermee bezig geweest. De oogschaduws blenden makkelijk en mooi met elkaar en daardoor vergt een ooglook niet veel tijd. De kwaliteit is dus tip top in orde van dit palette.

Aanrader?

Ik snap waarom iedereen zo tevreden is over de paletten van Urban Decay. Prachtige kleuren en geweldige pigmentatie zorgen gegarandeerd voor een mooie ooglook. Ik ben erg blij dat dit palette gratis bij mijn bestelling zat en ga er nog veel gebruik van maken. Dit palette is ideaal voor simpele ooglooks en voor op vakantie.
Urban Decay Naked Basics is te koop op de webshop van Ici Paris XL en kost €28,00. 
Liefs, Ellen

12 reacties

  1. Dit is inderdaad een prachtig palette om mee te nemen op vakantie of doordeweeks te gebruiken! Ik ben blij dat ik eindelijk het Naked 2 Palette heb 🙂

  2. Ik was even bang dat de pigmentatie tegen viel, maar het lag dus aan de foto haha. Ik vind het een onwijs mooie palette en ik wil hem ook in mijn stash hebben nu! 🙂

  3. Ik heb het Naked2 palette en ik ben daar echt ongelofelijk content mee. Ik vroeg me al een tijdje af als ik zo'n Basics palette wel veel zou gebruiken maar ik vind het wel super dat er zo veel matte tinten in zitten want zo heb ik er nog niet heel veel in mijn stash. Als zou ik waarschijnlijk wel voor Basics 2 kiezen. Super wel dat je deze bij je bestelling kreeg!

  4. Ik vind de lichte kleuren net iets te gelijkaardig allemaal, maar ben wel een fan van UD oogschaduw! Het Naked 3 palette gebruik ik heel vaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *