Top 5 favoriete make-up merken

Top 5 favoriete make-up merken

Er zijn een aantal merken waar ik steeds naar teruggrijp en die tot mijn favorieten behoren. Van het ene merk vind ik de lipsticks fijn, van een ander merk grijp ik steeds naar de oogschaduw paletten, … Omdat deze merken zo geliefd zijn bij mij, deel ik deze op mijn blog, zodat jullie hier ook kennis mee kunnen maken. 

Top 5 favoriete make-up merken

TOO FACED: Too Faced is bij velen een heel geliefd merk. De verpakkingen zijn super schattig en de kwaliteit is uitstekend. Het enige jammere is dat je Too Faced moeilijk kan verkrijgen in België. Via Sephora of Beauty Bay kan je de producten online bestellen, maar ze zijn helaas niet verkrijgbaar in een winkel. Ik ben zelf dol op de oogschaduw paletten van dit merk en heb er twee hiervan in bezit. Het Natural Eye palette heb ik ongeveer twee jaar in mijn bezit en onlangs voegde ik daar het welbekende Chocolate Bar palette aan toe. Beide oogschaduw palettes gebruik ik regelmatig!

KIKO: Too Faced is behoorlijk prijzig, maar Kiko is véél goedkoper. Kiko is een echt budget merk met mooie make-up. Ik heb al een aantal producten getest van hen, waaronder nagellak, concealer, highlighter, mascara en lipstick. Van de mascara’s en lipsticks ben ik het meeste onder de indruk!

Mehr Mac

MAC: Ook MAC hoort in de top 5 favoriete make-up merken lijstje! Een tijd lang was hun foundation mijn favoriete product van dit merk, maar ik heb moet bekennen dat ik deze al lang niet meer heb aangeraakt. Deze moet ik binnenkort maar weer eens bovenhalen! Sinds enkele maanden ben ik ook in het bezit van de welbekende 217 kwast, Paint Pot in de kleur Painterly en de matte lipstick Mehr. Ik ben van al deze producten onder de indruk en kan niet wachten om meer hiervan aan te schaffen!

CATRICE: Ik twijfelde eerst of Catrice wel in dit lijstje past, maar toen ik keek naar mijn dagelijkse producten, werd duidelijk dat veel van mijn dagelijkse producten van Catrice zijn. Niet alle producten van dit merk vind ik even goed, maar de concealer en matterend poeder gebruik ik dagelijks! Dit zijn dus echte aanraders!

FLORMAR: Net zoals bij Catrice vind ik niet elk product even fijn van dit merk. De foundation die ik heb van Flormar vind ik twee keer niets, maar de blushes en lipsticks daarentegen vind ik wel super. Terracotta Blush-On in 41 Romantic Salmon is al maanden mijn meest gebruikt product en komt heel vaak terug op mijn blog. Van dit merk wil ik meer testen!

Welke merken staan in jouw favorieten lijstje? 

Liefs, Ellen

7 reacties

  1. MAC en KIKO staan er ook zeker in mijn top 5! Met Too Faced heb ik eigenlijk niet zo veel, als ik in Sephora ben, wordt ik eigenlijk maar aangetrokken door merken als Nars en Urban Decay.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *