Tips bij breakouts!

Ongeveer één keer per maand heb ik last van puistjes. Vervelend! Ik denk dat meerdere meisjes hier wel last van hebben en daarom heb ik enkele producten bij elkaar gezocht die mij goed helpen bij breakouts. Ik hoop dat je iets hebt aan mijn tips! 

Het Tea Tree Water van Lush is echt een fijn product bij puistjes. Wanneer ik merk dat er puistjes opkomen, spray ik dit zowel ’s ochtends als ’s avonds op mijn gezicht. Echt wonderen verricht het niet, maar het voorkomt dat er nog meer puistjes bijkomen.

 

Epiduo is een crème die je alleen kan kopen bij de apotheek. Mijn dermatoloog raadde dit product enkele jaren geleden aan en sindsdien gebruik ik het. Wanneer ik een puistje heb, smeer ik dit product op het puistje. Dit laat ik een nacht inwerken en ’s ochtends is het gebied rondom de puist al minder rood. Een echte aanrader!

 

 

Als laatste gebruik ik regelmatig een kleimasker. De kleimaskers van Freeman vind ik heel fijn en zijn niet duur. Je kan dit masker kopen bij Kruidvat. Dit breng ik één keer per week aan en laat ik zo’n 10 minuutjes zitten.
Deze 3 producten helpen mij om breakouts te voorkomen en om eventuele puistjes sneller te doen verdwijnen.
Liefs, Ellen
Volg mij via Bloglovin – Twitter – Facebook – Instagram – Youtube 

 

10 reacties

  1. Die epiduo zalf heeft bij mij helaas geen effect meer, ik moet al met straffere producten mijn gezicht beschadigen.. Het kleimasker wil ik zeker eens een keertje uittesten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *