Tip: dagcrème die iedereen móet ontdekken

Tip: dagcrème die iedereen moét ontdekken

Fijne skin care producten vinden die bij mijn huid passen zonder te irriteren is lastig. Bij mij is het een lange zoektocht geweest en op dit moment heb ik een routine gevonden waardoor mijn huid er goed uitziet. Elke ochtend neem ik uitgebreid de tijd om mijn gezicht te reinigen en te hydrateren. Je hebt tenslotte maar één huid en daar moet je in investeren. Onlangs ontdekte ik dat de Kruidvat Hydro dagcrème als Beste van de Test volgens Test-Aankoop kwam. Ik was nogal verrast door de resultaten dus besloot ik hem zelf eens in huis te halen en jullie te vertellen wat ik er van vind.

Tip: dagcrème die iedereen moét ontdekken

Test-Aankoop stelde een panel van 30 vrouwen samen dat gedurende een week verschillende dagcrèmes testte. De dagcrèmes werden beoordeeld op textuur, geur, absorptie en vettigheid. Uit de test van Test-Aankoop kwam Kruidvat Hydro dagcrème als beste dagcrème uit de test. Door deze resultaten werd ik aangenaam verrast. Ik geef al snel 30 tot 50 euro uit aan een dagcrème, terwijl deze crème niet eens in de top 10 staat. Tijd om deze Kruidvat Hydro dagcrème een kans te geven!

Over Kruidvat Hydro dagcrème

Tip: dagcrème die iedereen moét ontdekken

Tip: dagcrème die iedereen moét ontdekken

Tip: dagcrème die iedereen moét ontdekken

De dagcrème van Kruidvat is geschikt voor de normale tot gemengde huid en is bedoeld voor vrouwen tussen 20 en 30 jaar. Perfect voor mij dus. Mijn interesse is gewekt en ik ga de crème testen. Na gebruik merk ik direct dat de crème de vochtbalans van mijn huid op peil houdt. Daarnaast zorgt de dagcrème voor een verkoelend en wakker effect, door de frisse geur en textuur. Ook is er gedacht aan bescherming. Zo zitten er UVA en UVB filters in de crème, waardoor de huid beschermd wordt tegen de zon

Mijn mening

Ik heb de dagcrème nu zo’n week getest, en wat ik alvast kan vertellen, is dat mijn huid er heel goed op reageert. Mijn huidtype is normaal, maar af en toe heb ik last van puistjes (vooral als ik melk producten eet) en droge velletjes op mijn neus. Best wel vervelend. Ik merk dat ik het fijn vind om ’s ochtends de dagcrème van Kruidvat erbij te nemen. Ook zijn de velletjes op mijn neus verminderd en dat kan ik alleen maar toejuichen. Daarnaast maakt de frisse geur mij meteen wakker en trekt de crème snel in mijn huid. Ideaal als je, net als ik, niet veel tijd hebt. Na het aanbrengen van een dagcrème en oogcrème kan ik beginnen met mijn make-up en kan ik de deur uit. Na een week te testen merk ik dus veel positieve dingen op. Na het testen van de crème snap ik waarom het testpanel zo tevreden was over de dagcrème van Kruidvat: hij doet wat het moet doen!

Kruidvat Hydro dagcrème is te koop bij Kruidvat voor €2,25.

Ben jij benieuwd naar de Kruidvat Hydro dagcrème? 

Liefs, Ellen
9 reacties

  1. Mijn interesse is gewekt. En wat een koopje! Ik heb nu net de Daisy Delight dag- en nachtcrème van CÎME gekocht die ik ga beginnen gebruiken – ik heb al een aantal testertjes opgemaakt – als m’n dagcrème van The Body Shop op is, maar deze hou ik in het achterhoofd!

  2. Ik deel zeker je mening! Ik heb nogal een vette huid met regelmatig onzuiverheden. Ik gebruik de dagcrème nu 1 maand en ik merk op dat mijn huid beter in balans is. Mijn huid voelt ook de hele dag goed aan. Een goede dagcrème voor elk huidtype dus! Mooi artikel trouwens!

  3. Klinkt super! Denk je dat het ook voor de gemengde tot vette huid een goede dagcrème is zonder dat mijn T-zone helemaal gaat glimmen als een discobal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *