Therme Japanese Sento 3 minutes serum silk mask


Met de examens in zicht, heb ik niet veel tijd om uitgebreid een masker te gebruiken. Om mijn huid toch een snelle opkikker te geven, gebruik ik het Japanese Sento 3 minutes serum silk mask van Therme. Een kalmerend en zacht masker kan mijn huid zeker gebruiken tijdens deze stressvolle dagen.

Het romige Therme Serum Silk Mask reinigt, hydrateert en kalmeert de huid. Het masker is geïnspireerd op de Japanse traditionele beautygeheimen. De zuiverende witte klei en de hydraterende serum bestanddelen met zachte zijde, cherryblossom en betaine kalmeren en verzachten de gezichtshuid.

Je brengt het masker aan en dan laat je het een paar minuten inwerken. Nadien verwijder je het zacht met een lauwwarm vochtig washandje. Er zit genoeg in deze tube voor ongeveer 12 behandelingen.
Het masker heeft een crèmestructuur en daar hou ik van. Verder vind ik het ook handig dat dit masker in een knijpbare tube zit, lekker makkelijk in gebruik. Omdat het masker niet snel moet intrekken, breng ik het net voor ik ga slapen aan. Ondertussen poets ik mijn tanden en daarna kan ik het masker eraf halen. Mijn huid voelt nadien zacht en gehydrateerd aan, net zoals Therme belooft. Een erg fijn product voor als je je huid eventjes wil verwennen, maar niet veel tijd hebt.
Therme Japanese Sento Shower Satin 200 ml is te koop bij drogistplein en kost €4,57.
Liefs, Ellen

 

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *