The Body Shop Vitamin E Cream Exfoliator (scrub)

The Body Shop Vitamin E Cream Exfoliator (scrub)
Ik was opzoek naar een milde scrub tijdens mijn bezoekje aan Amsterdam. In elke winkel zag er wel eentje, maar deze waren meestal rond de 30 euro. Dat vind ik net iets te veel. Bij de Body Shop vond ik een scrub die niet al te prijzig was en besloot om het maar een kans te geven.

The Body Shop Vitamin E Cream Exfoliator (scrubThe Body Shop Vitamin E Cream Exfoliator (scrub)The Body Shop Vitamin E Cream Exfoliator (scrub)

Wat zegt The Body Shop van deze Vitamin E Cream Exfoliator?

Een lichte, romige scrubcrème om zachtjes dode huidcellen te verwijderen. De huid voelt zacht, glad en verfijnd aan.

De vitamine E producten van The Body Shop zijn geschikt voor alle huidtypes. De Crèmepeeling met jojobapareltjes verwijdert mild dode huidcellen en vuil. Hierdoor zou je huid zachter en de teint frisser worden.
Je brengt deze crème aan op een nat gezicht en hals. Daarna masseer je de crème met ronddraaiende bewegingen. Vervolgens spoel je je gezicht en nek af met water. Er wordt aangeraden om dit product één à tweemaal per week te gebruiken.
The Body Shop Vitamin E Cream Exfoliator (scrub)The Body Shop Vitamin E Cream Exfoliator (scrub)
De scrub heeft een erg fijne substantie. Het heeft weg van een crème. Op mijn huid heeft het een heerlijk gevoel. Je voelt dat je je gezicht aan het reinigen bent, maar dan op een zeer milde manier. Ik hou niet van te agressieve scrubdeeltjes. Dit is bij deze scrub zeker niet het geval.The Body Shop Vitamin E Cream Exfoliator (scrub)The Body Shop Vitamin E Cream Exfoliator (scrub)
Mijn huid voelt na het gebruiken van deze scrub fris en super zacht aan, zoals een babyhuid. Ik vind het heerlijk in gebruik. Na het scrubben ziet mijn huid er lichtjes rood uit, maar dit heb ik na elke scrub beurt. Ook vind ik dat de scrub in een fijne verpakking zit. Een uitknijpbare tube is handig, omdat je zelf bepaalt hoeveel product je wilt gebruiken en het is hygiënisch.
Als je op zoek bent naar een milde scrub, kan ik deze crèmescrub van The Body Shop zeker aanraden. Sowieso vind ik alle producten van de Vitamine E lijn erg fijn. Je betaalt €12,50 voor de Cream Exfoliator en het zit in een tube van 75 ml.
The Body Shop Vitamin E Cream Exfoliator (scrub)

Liefs, Ellen

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *