The Body Shop Make-Up

The body shop make-up

The Body Shop ken ik vooral van de body butters, maar toen mijn zus thuis kwam met allerlei The Body Shop make-up producten was mijn aandacht getrokken! Mijn zus kocht enkele kwasten (in sale), een blush en een lip definer. Naar al deze producten was ik heel benieuwd en ik mocht ze fotograferen en testen voor mijn blog!

The Body Shop Make-up

The body shop make-up

The Body Shop The Essential Brush Collection (Makeup brushes)

The body shop make-up

Ik begin met het testen van drie kwasten uit the essential brush collection. Deze set was afgeprijsd van €36,50 naar €18,50 en hierin zit een foundation, blush en oogschaduw kwast. Als je nog niet veel kwasten hebt, dan is dit een goede beginnersset.

The Body Shop blusher brush

The body shop make-up

The body shop make-up

Ik hou van blush en bij het aanbrengen van blush vind ik het belangrijk dat de kwast de blush mooi blendt. De vorm van de blusher kwast is net wat anders dan de blush kwast van andere merken. Ik moet zeggen dat de blush kwast van The Body Shop blush mooi aanbrengt, maar ik moet toegeven dat ik liever mijn kwast van Real Techniques gebruik. Wel zijn de haartjes super zacht en vallen ze niet uit na het wassen. Deze kwast is zeker niet slecht, maar ik zou hem zelf niet zo vaak gebruiken omdat ik die van Real Techniques net wat beter vind.

The Body Shop foundation brush

The body shop make-up

The body shop make-up

Mijn zus gebruikt graag een platte kwast om foundation aan te brengen, ik gebruik liever een buffer kwast. Voor haar is deze kwast dus ideaal, voor mij iets minder. De kwast brengt bij haar de foundation mooi aan. Ook deze kwast heeft weer zachte haartjes en verliest geen haren tijdens het aanbrengen van make-up.

The Body Shop Eyeshadow Brush

The body shop make-up

The body shop make-up

Oogschaduw kwasten kan je nooit genoeg hebben, zeker als je vaak verschillende looks draagt en als je geen zin hebt om je kwasten elke dag te reinigen. Een simpel oogschaduw kwastje komt altijd van pas en deze van The Body Shop heeft stevige haren en met een deppende beweging komt je oogschaduw zo beter gepigmenteerd uit. Ook deze haartjes zijn weer super zacht!

The Body Shop Lip Definer

The body shop make-up

The body shop make-up

Terwijl ik niet graag rode lipstick draag, draagt mijn zus dit wel vaak. Om rode lippenstift preciezer aan te brengen en om deze langer te laten zitten, kocht ze een lippotlood in een rode kleur. Op de verpakking staat helaas geen naam van kleur. De lipdefiner glijdt over de huid en werkt makkelijk om aan te brengen op de lippen. Als je je lippen hiermee helemaal inkleurt, voelt het wat droog aan. Met een verzorgende lippenstift er over, is dat gevoel helemaal weg. Wanneer ik zelf bij The Body Shop ben, ga ik eens kijken voor een Lipdefiner in een subtieler kleurtje.

The Body Shop Honey Bronze Highlighter Dome 02 Pink

The body shop make-up

The body shop make-up

Honey Bronze Highlighter Dome is een vrij nieuw product van The Body Shop. In totaal zijn er drie kleuren beschikbaar, namelijk 01 Golden, 02 Pink en 03 Bronze. Mijn zus kocht de roze highlighter. Ik vind  trouwens dat de highlighter een lekkere geur heeft! De highlighter heeft een mooie glans en heeft een crème structuur. Ik breng creamy producten het liefst aan met mijn vingers en deze van The Body Shop blendt heel gemakkelijk in de huid! Je kan dit ook trouwens als blush gebruiken. Honey Bronze kost €10,00.

The body shop make-up

Make-up look

The body shop make-up

Op bovenstaande foto heb ik de rozige blush/highlighter aangebracht en ook het lippotlood. Helaas zie je de mooie glans van de highlighter niet goed op foto, maar ik vond het resultaat heel erg mooi!

The body shop make-up

Mijn mening over The Body Shop Make-up

Ik ben aangenaam verrast door The Body Shop make-up producten. Aangezien ik zelf al veel kwasten heb, vond ik de kwasten niet heel speciaal. Mijn zus is wel heel blij met de kwasten. Over de kwaliteit van het lippotlood was ik aangenaam verrast en ook over Honey Bronze ben ik zeer tevreden. Wanneer ik zelf eens bij The Body Shop ben, neem ik zeker eens een kijkje naar hun make-up producten!

Heb jij make-up producten van The Body Shop?

Liefs, Ellen

15 reacties

  1. Die bronzer vind ik heel mooi! Echt een kleurtje voor mij!! Ik kom bijna wekelijks bij de Body Shop, maar bij de makeup kijk ik eigenlijk nooit. Stom! Ga ik in het vervolgen wel doen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *