The Body Shop Camomile Waterproof Eye & Lip Make-up Remover

Ik draag vrijwel elke dag iets van make-up en daardoor raken mijn make-up removers snel op. Normaal gezien gebruik ik een micellair reinigingswater om make-up te verwijderen, maar ik merk dat het waterproof mascara niet zo makkelijk weghaalt. Tijd voor een andere remover! Zo kwam ik uit bij The Body Shop Camomile Waterproof Eye & Lip Make-up Remover.

De remover die ik kocht, is geschikt voor het verwijderen van waterproof lip- en oogmake-up. Het is mild voor de ogen, maar krachtig genoeg voor waterproof make-up. De remover bestaat uit 2 delen. Het is belangrijk dat je het flesje goed schudt voor je het gebruikt. Bij het schudden verandert de doorzichtige vloeistof naar een witte vloeistof. Verder is het geschikt voor alle huidtypes, voor de gevoelige ogen en voor wie contactlenzen draagt.
De ingrediënten:

Aqua/Water (Solvent/Diluent), Isododecane (Solvent), Isopropyl Palmitate (Emollient), Potassium Phosphate (pH Adjuster), Hexylene Glycol (Humectant), Sodium Chloride (Viscosity Modifier), Dipotassium Phosphate (pH Adjuster), Trisodium Ethylenediamine Disuccinate (Chelating Agent), Decyl Glucoside (Surfactant), Polyaminopropyl Biguanide (Preservative), Disodium EDTA (Chelating Agent), Arginine (Skin Conditioning Agent), Taurine (Fragrance Ingredient), Anthemis Nobilis Flower Extract (Natural Additive).

 

Wanneer ik de remover grondig heb geschud, neem ik een wattenschijfje en breng ik hier wat product op aan. Nu wrijf ik lichtjes over mijn oogleden om mijn waterproof mascara te verwijderen. Dit lukt goed met deze remover, maar helaas blijft er een vettig laagje over. Door dat vettig laagje, gebruik ik de remover liever niet op mijn lippen.
Ik ben matig enthousiast over de Camomile Waterproof Eye & Lip Make-up Remover van The Body Shop. Waterproof mascara haalt hij met gemak weg en dat is toch een groot pluspunt. Er blijft helaas wel een vettig laagje over, dus na het verwijderen van je make-up moet je je gezicht grondig wassen. Om lipstick te verwijderen, zou ik deze remover niet aanraden. Ik hou echt niet van een vettig laagje op mijn lippen.
The Body Shop Camomile Waterproof Eye & Lip Make-up Remover – €13,00 voor 150 ml.
Liefs, Ellen

 

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *