The Body Shop Born Lippy

 

Tijdens de solden bracht ik een bezoekje aan The Body Shop. Hier scoorde ik naast een cadeautje voor mijn mama ook deze vijf lippenbalsems met een heerlijk geurtje. Ik ben echt iemand die niet zonder lipbalsems kan. Als ik uit de deur ga, heb ik er altijd een stuk of drie in mijn tas zitten. Deze Born Lippy’s van The Body Shop trokken meteen mijn aandacht in de winkel. Ik kocht ze en testte ze met veel liefde uit.

 

In totaal kocht ik vijf smaken. Passionberry, strawberry, satsuma shimmer, watermelon en rasberry. Heerlijke fruitige geuren van The Body Shop. De lippenbalsems zitten in een potje met draaideksel, niet zo heel handig. Wel zien ze er schattig uit. Ik geloof dat de lipbalsems ook in een stick verkrijgbaar zijn, maar deze vijf smaken waren in de sale. Deze aanbieding kon ik niet laten liggen natuurlijk. Apart kosten ze elk 3,50 euro. Nu had ik deze vijf lipbalsems voor maar 11 euro. Een goede deal toch?

 

Watermelon ruikt en smaakt echt helemaal naar watermeloen. Mijn favoriete fruitsoort is meloen en elke keer als ik deze lipbalsem op doe, denk ik meteen aan de zomer. Geen idee waarom, maar voor mij is het een zomergeurtje.

 

Framboise ruikt naar snoepjes. Ook al ziet het er in het potje rood uit, op je lippen is het kleurloos. Dit is één van mijn favoriete geuren/smaken.

 

De paarse variant is mijn minst favoriete smaak van de vijf potjes. Het ruikt naar bosbessen en deze Passionberry is niet zo mijn ding. Natuurlijk is dat iedereen zijn persoonlijke mening.

 

Strawberry smaakt heerlijk naar verse aardbeien, hoe kan het ook anders. Dit is een geliefde lipbalsem van mij.

 

De laatste lipbalsem is Satsuma Shimmer. Deze ruikt naar sinaasappel, helaas vind ik van de geur van dit product net iets te overheersend.

 

Alle lipbalsems hebben een vaste structuur, wat fijn werkt. Ze voelen niet al te vettig aan op je lippen en ze hebben een heerlijke smaakt en geur. Uiteraard moet je een geur zoeken die graag draagt. Ze smaken echt naar snoepjes, vooral de framboos variant. Watermeloen en framboos zijn mijn favorieten uit deze vijf soorten. Bovendien zijn deze lipbalsems heel fijn in gebruik, al verkies ik liever een stick. Ik merk dat mijn lippen een hele dag gehydrateerd blijven en ze voelen niet pijnlijk aan. Ze zien er verzorgd uit zonder al te veel velletjes. Fijn product dus! Zelf vind ik 3,50 euro niet goedkoop voor één potje, maar je beleeft er wel elke keer als je het aanbrengt plezier aan. Het ruikt gewoon heerlijk en mijn lippen voelen niet meer droog aan. Een aanrader dus!

 

Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter

19 reacties

  1. Ik heb het paarse potje (ooit eens gekregen in een goodiebag bij een aankoop in The Body Shop), maar heb deze nog niet geprobeerd. Nu lees ik dat deze jouw minst favoriete is, oei :p Ik ben dus benieuwd wat ik ervan zal vinden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *