The Body Shop All-In-One Instablur

Volgens mij wil iedereen wel een perfecte egale huid. Helaas is dat bij niet het geval. Gelukkig bestaat er zoiets als een primer om je huid egaler te doen lijken. Ik had al veel goeds gehoord over de Instablur primer van The Body Shop en natuurlijk wou ik dit product zelf testen. Benieuwd naar mijn bevinding over deze primer?

Dit zegt The Body Shop over de All-In-One Instablur:
Met de All-in-One™ InstaBlur™ perfector met vijfvoudige werking ziet je huid er in no time perfect uit. Het egaliseert, matteert en zorgt ervoor dat make-up langer houdt. De unieke formule met een matterend bolletjespoeder egaliseert en hydrateert onder andere dankzij Vitamine E.

Matteert 12 uur lang

Verkleint poriën

Verbergt onzuiverheden

Egaliseert de teint

Zorgt dat make-up langer houdt

Klinkt veelbelovend want wie wil er nu geen egalere huid? Ik heb redelijk grote poriën en deze primer zou dus de perfect oplossing kunnen zijn voor mijn ‘probleem’. Als je make-up door dit product beter en langer blijft zitten, is dat mooi meegenomen en erg handig voor lange (school)dagen.
De primer heeft een een doorzichtige substantie. Toen ik dit product voor de eerste keer gebruikte, was ik verrast door het zachte gevoel op mijn huid. Misschien is dat niet de beste omschrijving, maar het komt dicht in de buurt.
Wanneer ik de primer op mijn gezicht aanbreng, merk ik geen drastische verandering. Mijn poriën op mijn wang zijn minder zichtbaar. Wanneer ik hierover BB Cream aanbreng, ziet mijn huid er meteen een stuk beter uit. Ik merk een minimaal verschil op door het gebruik van deze primer. Zelf vind het matterend effect niet echt van toepassing. Wel merk ik op dat mijn make-up langer blijft zitten. Na een schooldag zit alles nog zo goed als mogelijk op zijn plek.
Ik ben te spreken over deze primer. Mijn poriën zien er (samen met BB Cream) minder opvallend uit dan normaal. Mijn make-up overleeft een hele schooldag, wat anders niet het geval is. Persoonlijk gebruik ik deze primer het liefst als ik uitga. Meestal is het erg warm in de zaal en met deze primer vermijdt je (tijdelijk) een vette T-zone. Wanneer je een fijne primer zoekt die je huid egaler maakt, poriën minder zichtbaar maakt en zorgt dat je make-up langer blijft zitten, kan ik je Instablur van The Body Shop zeker aanraden! 
 
All-In-One Instablur van The Body Shop kost €15,00.
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

 

21 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *