The Balm Nude’ Tude

Het Nude’ Tude palette staat al langer op mijn wishlist (klik hier en hier) en eindelijk heb ik het in mijn bezit! Toen ik onlangs bij Di was met een vriendin, zag ik dit prachtige oogschaduw palette met 15% korting. Ik was helemaal happy en ik kan je alvast vertellen dat dit palette mijn hart heeft gestolen.

 

Verpakking

Het palette heeft een kartonnen verpakking met magnetische sluiting. Binnenin vind je een grote spiegel, 12 oogschaduws en een kwastje. De oogschaduw kwast is gelukkig geen sponsapplicator! Het kwastje heeft twee kanten: eentje om eyeliner aan te brengen en eentje voor oogschaduw. Wel is het kwastje niet van super kwaliteit, maar er valt mee te werken. Let trouwens op het speelse doosje, de oogschaduws bedekken de naakte vrouwen!

Nude’ Tude oogschaduw kleuren

Nude’ Tude is een oogschaduw palette met neutrale tinten. Ik ben daar helemaal gek op! Er zitten zowel bruine als roze kleuren in en deze tinten draag ik het meest. Het palette bevat 4 matte en 8 glanzende oogschaduws. Ik overloop de kleuren (de namen beginnen allemaal met een S!) even.

Sassy: witte kleur met shimmer

Stubborn: licht roos met een heel klein beetje shimmer

Selfish: grijs/bruin met veel shimmer

Snobby: geel/goudkleurig met een beetje shimmer

Stand-Offish: roos met een prachtige glans

Sultry: mat bruin

 

Sophisticated: donkerbruin met shimmer

Sexy: een matte bordeaux kleur

Serious: mat zwart

Seductive: bruin met shimmer

Silly: donkerbruin met shimmer

Sleek: mat donkerbruin

Pigmentatie en structuur 

Aan bovenstaande swatches kan je zien hoe goed de kwaliteit van dit palette is. Sleek (de zwarte kleur)
is echt super zwart. Ook de lichte kleuren zijn super gepigmenteerd. Als ik de zwarte kleur vergelijk met het zwart van mijn Naked Basic palette van Urban Decay, dan vind ik de pigmentatie van het Nude’ Tude palette beter. Bovendien voelen de oogschaduws super zacht aan. Verder zijn ze ook makkelijk te blenden.

Ooglook

Oké, ik geef toe: ooglooks fotograferen is moeilijk. De kleuren komen helaas niet goed over, maar ik wou
dit review niet zonder ooglook publiceren. Sorry daarvoor!

 

Ik gebruikte Sassy in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauwen. Vervolgens Stubborn op mijn gehele ooglid en Selfish in mijn crease. Serious bracht ik aan als ‘eyeliner’ zodat mijn wimpers voller lijken.

 Conclusie 

Ik snap niet waarom ik Nude’ Tude niet eerder heb gekocht! Dit is zo’n mooie palette met kleuren die bij mij passen. De pigmentatie is top en je kan heel makkelijk en snel een ooglook met dit palette creëren. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken, is de kartonnen verpakking. Zo’n verpakking wordt al snel vies en dat vind ik jammer. Als je opzoek bent naar een palette van goede kwaliteit met mooie neutrale
tinten, raad ik je het Nude’ Tude Nude Eyeshadow Palette echt aan!

Ken jij het merk The Balm?

Nude’ Tude Eyeshadow Palette van The Balm is te koop bij Di voor €32,00. Ook kan je dit merk online
vinden in enkele webshops.

Liefs, Ellen

Bloglovin – Facebook – Twitter – Youtube – Instagram – Pinterest

 

13 reacties

  1. Ik kende het merk nog niet. Het palette heeft echt prachtige kleurtjes & de verpakking is zó leuk. Wel jammer dat het van karton is. Zoals je zelf ook al zegt kan dat gauw vies worden, maar dat mag de pret niet drukken! Ik ben fan
    Liefs Iep

  2. Ik denk dat dit mijn eerste grote, duur palette was dat ik kocht! 🙂 Ik vind het een super fijn palette, maar nadien kreeg ik van mijn vriend nog het Chocolate Bar Palette van Too Faced en die vind ik nog veel fijner!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *