Tender Caramel / L’Oréal Color Infallible Eyeshadow

Een aantal weken geleden was er een voordelige actie bij bol.com, je kreeg 2+2 gratis op de producten van L’Oréal. Deze actie kon ik niet laten voorbijgaan. Ik bestelde onder andere een creamy oogschaduw. Het komt uit de L’Oréal Color Infallible Eyeshadow lijn en de kleur die ik kocht is nr. 33 Tender Caramel.

 

Nog nooit eerder testte ik een creamy oogschaduw en ik was er best benieuwd naar. Tender Caramel is een lichtbruine kleur met gouden shimmers erin. De creamy oogschaduw geeft ontzettend veel kleur en glitter af. Als je goed kijkt op bovenstaande foto, zie je dat de oogschaduw niet helemaal gelijk aanbrengt. Er zitten helaas soms korreltjes in de oogschaduw. Jammer!
Voor deze ooglook bracht ik eerst de creamy oogschaduw aan en daarna heb ik een gewone donker bruine oogschaduw genomen om de crease aan te zetten. Zo kreeg de ooglook wat meer diepte. Terwijl ik dit deed, verdween de creamy oogschaduw van mijn ogen. Dit komt waarschijnlijk omdat ie nog niet volledig was opgedroogd. Ik begon dus opnieuw. Deze keer bracht ik eerst het donkere, losse poeder aan in de crease en blende dit uit. Daarna heb ik pas de creamy oogschaduw over mijn hele ooglid aangebracht. Het resultaat vind ik erg leuk geworden!
Als je eenmaal weet hoe je met deze oogschaduw moet omgaan, is ie top! Je kan de L’Oréal Infallible Eyeshaduw gebruiken om aan je ooglook wat meer glitters toe te voegen, maar je dit even goed alleen dragen. Je kan er dus alle kanten mee op. Het enige jammere is dat er soms grove glitters in zitten en hierdoor kans hebt op fall-out. Verder blijft de oogschaduw een hele dag zitten (draag er wel oogschaduw basis onder!). Een fijne ontdekking!
Liefs, Ellen
Volg mij via Bloglovin – Twitter – Facebook – Instagram – Youtube 

 

15 reacties

  1. Ik vind de L'Oréal Color Infallible oogschaduws zo fijn! Ik vind het echt enorm jammer dat ze uit het assortiment gaan. Althans, ik vind ze niet meer in Kruidvat en een tijdje geleden kocht ik 3 van deze oogschaduws in de Action voor 2 euro per stuk ofzo! Een superdeal! Maar dan nog vind ik het echt jammer 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *