Tarte Lights Camera Lashes Mascara

Tarte Lights Camera Lashes Mascara is de mascara die ik leerde kennen door Fleur De Force en toen ik het resultaat op haar wimpers zag, voegde ik het toe aan mijn wishlist. Anke van Passion For Beauty nam de mascara van Tarte voor mij mee uit Amerika en nu kan ik deze populaire mascara van Tarte testen.

Tarte Lights Camera Lashes Mascara

Over Tarte

Tarte Lights Camera Lashes MascaraTarte is een Amerikaans make-up merk dat zich wil onderscheiden door eco-chic beauty producten aan te bieden. Het merk gebruikt natuurlijke ingrediënten en vermijdt slechte stoffen. In hun producten vind je geen parabenen en  sulfaten. Verder zijn de producten van Tarte dierenproefvrij en vegan. Mooi meegenomen!

Tarte Lights Camera Lashes Mascara

Verpakking

Tarte Lights Camera Lashes Mascara

Tarte Lights Camera Lashes MascaraHet eerste wat meteen opvalt is de verpakking. De paarse en gouden elementen komen zowel in het doosje als in de verpakking van de mascara terug. Ook zijn beide verpakkingen voorzien van een slangenprint. De mascara heeft echt een luxueuze uitstraling, voelt best zwaar aan en is heel herkenbaar. Mooi en uniek!

Borsteltje

Tarte Lights Camera Lashes Mascara

Tarte Lights Camera Lashes MascaraTarte Lights Camera Lashes Mascara heeft een vrij normaal borsteltje en heeft korte haartjes. De borstel is eigenlijk echt perfect qua grootte. Ik kan mijn wimpers (zowel boven- als onderwimpers) voorzien van een laagje mascara zonder te knoeien .

Wat doet de mascara?

De mascara zorgt voor lente, voorziet van een mooie krul en volume en verzorgt tegelijkertijd de wimpers. Het is een 4-in-1 product dat ervoor zorgt dat je meteen een stuk wakkerder en frisser lijkt. Verder klontert het niet en krijg je bij het aanbrengen een mooi resultaat. Het effect is eerder natuurlijk en niet dramatisch. De look waarvoor ik ga.

Tarte Lights Camera Lashes Mascara

Tarte Lights Camera Lashes Mascara

Tarte Lights Camera Lashes MascaraMijn mening

Ik ben blij dat ik de mascara kon bemachtigen via Anke! Eerder testte ik al de welbekende blush van Tarte en deze gebruik ik dagelijks. De mascara heeft een opvallende verpakking en voorziet mijn wimpers van een mooi laagje zwart, maar of ik het nu de moeite vind? Moeilijk te zeggen. Ja, mijn wimpers zien er mooi uit, maar het is zo’n gedoe om aan de mascara te geraken dat ik meer had verwacht. Ik ga op zoek naar mascara die even fijn werkt en makkelijk verkrijgbaar is in België. Ik hou je zoals altijd op de hoogte. De zoektocht naar de perfecte mascara gaat nog even door.

Tarte Lights Camera Lashes Mascara kost $23,00. 

Liefs, Ellen

12 reacties

  1. Ziet er prima uit, aparte huls! Ik gebruik nu een mascara van NYC, Showtime heet die. (hebben jullie dat merk in België?). Deze is heel budgetvriendelijk en geeft een heel mooi effect!

  2. Prachtige verpakking echt! Dat zou mij al over de streep kunnen trekkend maar toch, ik heb zoveel merken geprobeerd en kom steeds weer uit op de goedkopere merken zoals de HEMA, Essence of Etos. Ik merk geen verschil… dus waarom meer betalen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *