Tarte Amazonian Clay 12-Hour Blush Exposed

Tarte Amazonian Clay 12-Hour Blush Exposed

Met het merk Tarte kwam ik voor het eerst in contact door Youtube. Ik was meteen verliefd op de uitstraling van het merk en de mooie producten. Helaas is Tarte niet makkelijk verkrijgbaar in België. De enige manier om er aan te geraken is om te bestellen op sephora.com en deze webshop verzendt niet naar België, wel naar Nederland. Toen ik een oproep voor een groepsorder zag, besloot ik hieraan mee te doen en via deze weg kon ik dan toch de blush die ik al jaren wou, bemachtigen.

Tarte Amazonian Clay 12-Hour Blush Exposed

Over Tarte

Tarte is een Amerikaans make-up merk dat zich wil onderscheiden door eco-chic beauty producten aan te bieden. Het merk gebruikt natuurlijke ingrediënten en vermijdt slechte stoffen. In hun producten zal je geen parabenen, sulfaten en ftalaten vinden. Verder zijn de producten van Tarte dierenproefvrij en dat vind ik super!

Tarte Amazonian Clay 12-Hour Blush Exposed

Over Amazonian Clay 12-hour Blush

In totaal zijn er 14 kleuren beschikbaar van de Amazonian Clay 12-hour Blush. Je hebt neutrale blushes, maar ook enkele opvallende exemplaren. De blushes zouden geen vlekkerig resultaat geven en zouden zo’n 12 uur blijven zitten.

Swatch Tarte Amazonian Clay 12-hour Blush Exposed

Tarte Amazonian Clay 12-Hour Blush Exposed

Exposed is een een heel neutrale blush kleur, niets opvallend. Doordat de blush zo nude is, is hij geschikt voor lichte huidjes. Verder is de blush mat en dit vind ik heel fijn om dagelijks te gebruiken. Ik vind trouwens het patroontje van de blush super leuk. Ook heeft de blush een spiegeltje aan de binnenkant, dus dit is ideaal om mee te nemen op vakantie!

Testen maar!

Tarte Amazonian Clay 12-Hour Blush Exposed

Tarte beloofde dat de blush geen vlekken achter laat en daar ben ik het helemaal mee eens. De blush brengt makkelijk aan en blendt makkelijk. Je hebt niet veel product nodig voor een mooi resultaat. Exposed past perfect bij mijn huidskleur en ziet er heel natuurlijk uit door de matte finish. Ik heb trouwens de blush gecombineerd met een bronzer en highlighter van het Ultra Contour Palette van Makeup Revolution! Ik ben fan!

Mijn mening over Tarte Amazonian Clay 12-hour Blush Exposed

Tarte Amazonian Clay 12-Hour Blush Exposed

Ik ben zeer tevreden met deze blush! Het is echt een pareltje en ik gebruik het dagelijks. Het was wel een dure aankoop omwille van de douanekosten. Ik betaalde maar liefst 42 euro voor deze blush! Als Tarte ooit makkelijker leverbaar is in België wil ik zeker nog andere producten testen van dit merk, maar voor nu hou ik het bij deze ene blush!

Tarte Amazonian Clay 12-hour Blush in Exposed is verkrijgbaar op sephora.com en kost $28,00. 

Liefs, Ellen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *