Tangle Teezer

 

Terwijl ik dit artikel schrijf zit ik buiten te genieten van het heerlijke weer en een ijsje :). Het is weeral een tijdje geleden dat er een review verscheen op mijn blog, dus daarom review ik vandaag de Tangle Teezer voor jullie. Dit is een haarborstel waar ik al heel veel over gelezen heb en daarom kocht ik dit ook. Ik heb al veel over deze borstel gelezen en naar het schijnt zou hij makkelijk de klitten uit je haar halen. Met mijn lange haar heb ik altijd veel klitten en dat is echt geen pretje om te kammen. Benieuwd of het minder pijnlijk is met de Tangle Teezer.

Een Tangle Teezer kan je niet zomaar in elke winkel kopen. Zelf kocht ik deze bij Boozyshop, maar er zijn nog andere webshops waar je deze kam kan kopen. Wel is deze borstel prijzig, je legt er vijftien euro voor neer. Maar goed, hiervoor gebruikte ik borstels van bij Kruidvat en deze gingen echt snel stuk. De pinnetjes vielen bij deze goedkope borstels er snel uit. Ik hoop dat dit bij de Tangle Teezer niet het geval is.

 

 

De Tangle Teezer heeft een speciale vorm zodat ie perfect in je handen ligt. Dit is net wat anders dan een gewone borstel. In begin is het even wennen, maar nu zou ik niet meer iets anders willen. Bij een gewone borstels doet het pijn om klitten eruit te halen, met bij deze niet. Echt raar, maar het is aangenaam om met deze borstel mijn haar te kammen. I love it! Het enige ‘nadeel’ is dat je deze borstel niet met hitte kan gebruiken. Voor mij is dit geen enkel probleem want ik gebruik nauwelijks een haardroger. Ook neem ik deze graag mee op vakantie aangezien hij bijna niets weegt en klein is. Wat ik ook opmerkt is dat er minder haar tussen de pinnetjes blijft zitten dan bij een normale borstel!
Deze borstel voldoet echt aan mijn verwachtingen. Mijn haar is sneller klitloos en dit zonder pijn. Ik kan niet meer zonder, het is de perfecte borstel voor mijn lange haar. Uiteraard is vijftien euro veel geld, maar zelf vind ik deze borstel geen geldverspilling.
Welke borstel gebruik jij voor je haar?

Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin – twitter

10 reacties

  1. Ik heb de Tangle Teezer ook al zeker een jaar en wil echt nooit een ander meer. Zo fijne borstel, zelf als ik in de zee gezwommen heb en mijn haar echt vol klitten zit, kom er vrij makkelijk door heen! x

  2. Deze wil ik ook al een hele tijd aanschaffen! Je hebt me over de streep getrokken denk ik 😉
    Met mijn lange, dikke haarbos heb ik ook regelmatig last van knopen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *