Summer Items (New In)

 

Nu het zo’n prachtig weer is, heb ik altijd zin om zomer items te kopen. Vooral de zonnebrandcrème was nodig, want die van vorig jaar was niet meer goed. Verder kocht ik nog iets bij Six en de Kruidvat. Niet heel veel, maar wel helemaal summer proof!

Toen ik onlangs bij Kruidvat langsging was er een leuke actie. Twee producten van Bourjois voor vijftien euro. Aangezien ik best benieuwd ben naar de producten van Bourjois kocht ik onderstaande prachtige lipstick (Rouge Edition 07) en een zalmkleurig nagellakje. Hierover binnenkort meer!

 

Normaal draag ik altijd een zwarte, simpele zonnebril. Toen ik deze zonnebril met leuke print tegenkwam moest ik hem kopen! Ik vind het echt zo’n vrolijk exemplaar en is mijn favoriet van het moment! Dit leuke exemplaar komt van Six en was ongeveer negen euro.
Met het mooie weer heb je natuurlijk nood aan een goede zonnebrandcrème. Mijn favoriet is van La Roche-Posay: La Roche-Posay Anthelios SPF 30 Matterende Zonnebescherming-Fluide. Hij is matterend en ideaal voor mijn huidtype (vette huid met neiging tot acné). Ik vind deze ideaal voor mijn gezicht. Voor mijn lichaam gebruik ik een goedkopere zonnebrandcrème, deze is ongeveer zestien euro en kocht ik bij de apotheek.
Met deze items ben ik officieel summer proof! Gebruik jij elke dag zonnecrème?
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter

 

20 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *