Summer eye look!

Naast al het werken en auto rijden, heb ik tijdens mijn vrije dag een leuke ooglook weten te maken. Het is niet iets heel speciaal, maar ik vond het resultaat best wel leuk. Samen met mijn Too Faced Natural Eye creëerde ik een glinsterende ooglook die niet te standaard is, maar ook weer niet te spannend. Benieuwd welke producten ik heb gebruikt en hoe mijn ooglook geworden is? Kijk dan even mee!

Voor mijn gezicht gebruikte ik voor de verandering eens mijn CC Cream van Max Factor. Mijn huid ziet er de laatste tijd niet zo heel goed uit. Ik heb last van rode plekjes en puistjes. Deze CC Cream is net wat dekkender dan mijn BB Cream van Yves Rocher. Verder camoufleerde ik enkele puistjes met mijn geliefde concealer van Collection 2000. Ik poederde af met Essence All About Matt. Dit poeder gebruik ik graag tijdens de zomer. Als blush / bronzer gebruikte ik Mega Glow Illuminating Powder van Wet ’n Wild. Hierover schreef ik donderdag een review. Deze ben ik vergeten erbij te zetten op onderstaande foto. Mijn lippen hield ik neutraal en ik droeg alleen een lipbalsem van Yves Rocher. Ik weet dat veel meiden hun wenkbrauwen invullen met een potloodje of poeder, maar dit doe ik niet. Het enige wat ik doe is ze even door borstelen en dat is het.
Mijn ooglook maakte ik met het Too Faced Natural Eye palette. Dit bevat echt zo’n prachtige kleuren! Eerst bracht ik een oogschaduwbasis aan. Indien je dit niet hebt, kan je ook concealer gebruikten. Werkt even goed. Op mijn ooglid bracht ik Nude Beach aan. Als highlighter onder mijn wenkbrauwen en binnenste ooghoek gebruikte ik de lichtste kleur in dit palette, namelijk Heaven. Perfect naam voor dit kleurtje want het is een perfecte highlighter! Sexpresso gebruikte ik voor een soort eyeliner te maken. Zwarte eyeliner vond ik net iets te hard staan bij deze ooglook, daarom koos ik voor donkerbruine oogschaduw. Subtiel, maar het maakt de look net iets meer af. Als laatste bracht ik twee laagjes van mijn favoriete mascara aan: Clump Defy van Max Factor! Hij is jammer genoeg bijna op dus het wordt tijd om een nieuwe te kopen.

 

Wat vind jij van deze look? 

Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin – twitter

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *