Stash: oogschaduw palettes

In mijn artikel van eergisteren konden jullie zien welke make-up producten ik dagelijks gebruik (lees het hier terug). In dit artikel konden jullie zien dat ik niet dagelijks oogschaduw gebruik. Dit is voor mij net iets te veel gedoe ’s ochtends. Voor een feestje gebruik ik wel oogschaduw en daarom leek het mij leuk om jullie mijn collectie te laten zien. Het is niet veel, maar genoeg voor leuke looks te maken! 

Het eerste palette is heel goedkoop! Het is een nude palette van H&M. Dit kleine palette heeft drie prachtige kleuren die ik maar al te graag gebruik. Lees hier het review terug. 

Het palette van Too Faced is meteen mijn duurste palette. Ik vind het elke cent waard! Het bevat zo’n prachtige kleuren en gebruik het met veel liefde! Als je mijn review hiervan wil lezen, klik dan hier.

Zoals je misschien al kan zien is dit palette van MUA al veel gebruikt geweest! Ik ben zo blij dat we dit fantastische merk binnenkort bij Kruidvat kunnen kopen! Net zoals mijn vorige paletten heeft deze ook weer mooie nude tinten! Ik schreef hier ooit een review van, maar dit was in de beginfase van mijn blog… Klik hier om het te lezen. 

Ik heb dit palette gekregen voor mijn verjaardag van een vriendin. Geen idee waar ze hem kocht, maar er zitten naast oogschaduws ook nog blush, bronzer en lipgloss in. Multifunctioneel dus! Uit dit palette gebruik ik vaak de blush! Deze zijn echt prachtig! 

Hoeveel oogschaduw palettes heb jij in je stash?

Volg mij via twitter bloglovin 

21 reacties

  1. Wauw, mooie paletten! Ik heb er twee in mijn bezit, niet erg veel. Dat laatste bevat mooie kleuren! Eens wat anders dan nude, zou ik ook eens moeten aanschaffen.

  2. Mooie collectie! Het palette van Too Faced wil ik ook nog heel graag, die is nu alleen iets duurder omdat hij een vernieuwde verpakking heeft dus ik hoop dat die nog weer iets goedkoper wordt haha 😛 Van MUA wil ik ook nog graag paletten 🙂 Ik heb zelf niet heel veel maar ook niet heel weinig paletten denk ik, maar ik ben wel verslaafd aan paletten haha.

  3. Meid, wat een prachtige palettes heb je! Ik ben lichtelijk jaloers 😉 Ik vind palettes ontzettend handig: meerdere kleuren in één doosje om een (creatieve en) complete look mee te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *