Stash: kwasten

Bij het aanbrengen van make-up zijn kwasten niet onbelangrijk. In dit artikel laat ik jullie mijn kwasten collectie zien. Veel kijk- en leesplezier! 

1. Deze (fake) beautyblender kocht ik op ebay voor een klein prijsje. Hij is best fijn in gebruik, maar het enige nadeel is dat hij snel vuil wordt. 
2. Mijn favoriete kwast die ik echt elke dag gebruik is er eentje van Jane Iredale. Het is een kabuki kwast en ik gebruik het voor mijn poeder aan te brengen. 
3. De volgende drie kwasten zijn van Yves Rocher, deze zijn ook heel fijn in gebruik. 
De eerste kwast is een concealer kwast. Deze gebruik ik niet elke dag, maar als ik hem gebruik, merk ik meteen hoe fijn hij eigenlijk wel is.
De foundation kwast gebruik ik wederom niet elke dag, simpelweg omdat ik mijn BB Cream liever aanbreng met mijn handen of met de beautyblender.
Deze schuin afgesneden kwast van Yves Rocher is ideaal om blush / bronzer aan te brengen. Ik gebruik hem met veel liefde
4. Tijdens een bezoekje aan Lille kwam ik een Sephora tegen. Hier kocht ik naast het Too Faced Palette, twee oogschaduw kwasten. De haartjes zijn super zacht en dus fijn in gebruik.
5. Als laatste heb ik nog vier kwasten van HEMA. Hiervan zijn er drie oogschaduw kwasten en eentje om mijn wenkbrauwen in model te kammen. Als je budget kwasten zoekt, raad ik je deze zeker aan! Ze zijn redelijk zacht en ik heb nog geen minpuntje ontdekt.
Op mijn wishlist staat een stippling kwast, jammer genoeg ben ik er nog geen tegengekomen. Weet jij waar ik dit kan kopen? 
Welke kwasten gebruik jij graag?
Liefs, Ellen
Volg mij via twitterbloglovin 

20 reacties

  1. Je hebt mooie kwasten, en lijken me ook fijn in gebruik. Ik heb ook zo'n poederkwast, en dat vind ik heel fijn om mee te werken.
    liefs x

  2. Lijken mij een erg fijne kwastenset! En wat grappig dat we dezelfde template hebben! Ik volg je nu via bloglovin, zou het leuk vinden als je ook eens een kijkje komt nemen op mijn blog en mij ook volgt! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *