Spam je artikel!

Op mijn blog heb je al eens je blog kunnen spammen, maar deze keer neem ik het iets anders aan. Jij mag nu een linkje plaatsen naar je favoriete artikel op jouw blog. Vertel ook kort waarover het gaat. Zo heb ik weer wat leesvoer! Ook zal ik na afloop mijn favorieten eruit halen en in een blogpost verwerken. Zo staat jouw artikel en blog in de spotlights! Ik zal proberen zo snel mogelijk elk artikel te bekijken en reageren :). Ook zou ik het leuk vinden mocht je mij volgen via bloglovin en twitter
Liefs, Ellen

20 reacties

 1. Leuk idee dit! Ik vond het nog best lastig maar ben gegaan voor een filmpje waarin ik 3 kapsels laat zien waar je geen elastiekje voor nodig hebt. De vlecht draag ik bijna iedere dag en daarom is dit op dit moment mijn favo artikel 🙂 http://www.bypop.nl/?p=1141

 2. Wat een leuke aanpassing op spam je blog! Mijn favoriete artikel op mijn site is een filmpje waarin ik een regenboogachtige sprookjes look laat zien. Waarom? Ik vind de look gewoon heel goed gelukt!

 3. Nadat ik mijn design voor de toelatingstest van het GLR online had gezet, kreeg ik van iemand de vraag of ik voor haar een poster wilde designen. Natuurlijk wil ik dat! Dit is het design geworden:

  Nu nog laten drukken op A1 formaat 🙂

 4. Wat een leuk idee om een artikel te spammen.
  Ik kies voor mijn laatste post:
  Hier heb ik een leuke ombre nailart met veel glitters gemaakt! De nailart is erg mooi gelukt.
  Ik hoop dat je een kijkje neemt.
  Liefs Merle

 5. Hé, wat een fijn idee!
  Dit is het eerste artikel waar ik wat meer tijd stak in het maken van foto's! Misschien nog niet meteen perfect. Maar goed, ik review je de designer set van Essence. Daarmee kan je leuk alles met nail-art maken en ombre!

 6. Leuke idee, mijn artikel is
  – het gaat over mijn dagelijkse look voor school! In deze artikel leg ik stapsgewijs uit hoe ik mijn look creëer.

 7. Hoi! Wat leuk! Mijn favo artikel op dit moment is de winactie die ik heb lopen. Ik heb een heel pakket samengesteld met allemaal fijne beautyproducten, waaronder het Sleek Sunset palette en allemaal fijne beauty goodies van de H&M.

 8. Wat een leuk idee! Ik ga voor een review van On The Catwalk, Long Lasting Lipstick van Essence. ). Dit vanwege de mooie foto's (yes, ik begin eindelijk mijn camera te begrijpen ;-)) en het feit dat deze lipsticks echte toppertjes zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *