Sleek Storm palette

Sleek Storm palette: een oogschaduw palette waar je zowel een neutrale als gewaagdere look mee kan maken.

Sleek Storm palette

Mijn collectie met Sleek make-up begint groter en groter te worden. Het zijn fijne producten die budgetvriendelijk zijn. Eerder reviewde ik al Sleek Matte Me Birthday Suit, een ontzettend populaire lipkleur en Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss dat je huid voorziet van een prachtige glow.

Sleek is groot geworden door de oogschaduw palettes en het Storm palette is daar één van.

Sleek Storm palette

Sleek Storm palette

Sleek Storm palette

De oogschaduw palettes zijn allemaal voorzien van een mat zwarte verpakking. Binnenin vind je twaalf oogschaduws, een grote spiegel en een sponsapplicator. Verder zit er ook een plastiekje met de namen van de oogschaduws in. Het is een compact doosje.

Sleek Storm palette

De naam Storm vind ik goed bij het kleurgebruik passen. Ik associeer storm met een donkerpaarse lucht, hoge golven en veel wind. Het palette bevat een combinatie van bruine, paarse en blauwe tinten en in combinatie met de bijhorende namen past het perfect bij het beeld dat ik heb van een storm.

Sleek Storm palette

Sand storm: bronskleur met glitters

Snow storm: champagne kleur met glitters

Calm before the storm: een warm bruine kleur die mat is

Thunder storm: goud met glitters

Perfect storm: rozige kleur met glitters

Firestorm: paarse kleur met glitters

Sleek Storm palette

Dust storm: donkerbruin met paarse tinten en glitters

Gathering storm: donkerblauw met glitters

Storm cloud: donkergroen met glitters

Electric storm: donkerblauw met glitters

Eye of the storm: mat bruine kleur

Blackout: mat zwarte kleur

Sleek Storm palette

Er zit een mix van matte en shimmer oogschaduws in het palette. De matte kleuren zijn iets minder gepigmenteerd, maar geven toch nog veel kleur af.

In onderstaande foto heb ik een makkelijke en natuurlijke ooglook gemaakt. Verder heb ik op mijn lippen de liquid lipstick Birthday Suit en de highlighter van het Cleopatra Kiss Highlighting palette op.

Sleek Cleopatra's Kiss Highlighting Palette

Sleek Storm palette

Mijn mening

De kwaliteit van de oogschaduws vind ik best fijn. Niet de beste die ik al heb gebruikt, maar ook niet de slechtste. Het zit er wat tussenin. Het duurt allemaal net wat langer om te blenden dan met andere palettes die ik heb. Daarom is het nog geen slecht palette, maar het is wel iets om mee rekening te houden. Wel vind ik het top dat de poeder enorm veel pigment bevat en dat de kleuren ook goed aanwezig zijn op mijn ogen. Bij sommige oogschaduw palettes zie je geen kleurverschil meer als je blendt, maar dat heb je bij dit palette wel.

Je kan verschillende kanten met het palette op en dat vind ik wel fijn. Ik grijp al snel naar een easy ooglook met bruine tinten. Hiermee kan je je niets fout doen en het ziet er altijd goed uit. Met de blauwe kleuren weet ik niet zo goed wat ik moet aanvangen, dus die heb ik tot nu toe nog niet gebruikt.

Wat vind jij van dit palette?

Liefs, Ellen

12 reacties

  1. Super mooie pallet. Hou zelf alleen niet zo van de donkere kleuren (tweede swatch) en dat vind ik dan ook weer zo jammer aan een palette dat je dan de helft over houd. Daarom sta ik altijd ontzettend te twijfelen bij het kopen van een pallet en koop ik toch liever losse oogschaduw. Wel moet ik zeggen dat ik de Sleek Make-up van goede kwaliteit vind. Geniet van je palette!

  2. Mooie kleurtjes, al zou ik ook niet weten wat ik met die blauwe aanvangen moet. Ik moet bekennen dat ik nog geen enkel Sleek-product in m’n bezit heb, maar misschien heb ik voorlopig wel even voldoende andere items… O:-)

  3. Van Sleek heb ik nog geen palette. Ik sta er wel altijd naar de kijken, hihi. De pigmentatie ziet er inderdaad wel goed uit! Misschien kan je die blauwe kleuren op je onderste wimperrand aanbrengen? xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *