Sleek Matte Me Birthday Suit

Sleek Matte Me Birthday Suit

Matte liquid lipsticks zijn hot! Elk merk brengt tegenwoordig liquid lipsticks uit en Matte Me Ultra Smoothe Matte Lip Cream van Sleek in de kleur Birthday Suit trok mijn aandacht. Meerdere bloggers zijn te spreken over de matte liquid lipsticks van Sleek en daarom wou ik deze ook eens testen! Hierbij een uitgebreide review van de populaire kleur Birtday Suit van Sleek.

Sleek Matte Me Birthday Suit

Sleek Matte Me Birthday Suit

Verkrijgbaarheid

Om aan Sleek Birthday Suit te geraken, heb je veel geduld nodig. Bij Di is deze lip cream vaak uitverkocht en online bestellen is omslachtig (verzendkosten enzo). Toen mijn favoriete foundation op was, kon ik niet anders dan online een bestelling te plaatsen en zo bestelde ik ook Sleek Matte Me. Als je deze kleur dus ook graag wil, hou er dan rekening mee dat het niet zo makkelijk is om er aan te geraken.

Sleek Matte Me Birthday Suit

Verpakking

De verpakking van Sleek Matte Me is simpel, eenvoudig. De applicator werkt fijn en precies. Je kan hiermee netjes de lipstick aanbrengen en dat is wel handig bij een liquid lipstick.

Applicatie

Eerst is de lipstick heel vloeibaar en dan droogt deze langzaam op. Om het beste resultaat te krijgen, breng je gelijkmatig de lipstick aan. Nadien laat je dit drogen zonder de lippen te bewegen. Zo bekom je het mooiste resultaat en blijft de lipstick lang zitten. De formule voelt een beetje droog aan, maar dit kan je makkelijk voorkomen door eerst lippenbalsem te gebruiken.

Sleek Matte Me Birthday Suit

Kleur Birthday Suit

Birthday Suit is een kleur die op dit moment helemaal hip is. Het is een nude matte liquid lipstick met roze ondertoon. De pigmentatie en substantie zijn super. Je hebt meteen een mooie dekking en de lipstick blijft lang zitten. Het trekt wel een beetje in de lijntjes, maar dit is bij de meeste matte lipsticks zo. Ik ben fan van de formule en kleur!

Sleek Matte Me Birthday Suit

Sleek Matte Me Birthday Suit

Mijn mening over Sleek Matte Me Birthday Suit

Ik ben fan van de formule en de kleur! Voor een klein prijsje heb je een goede liquid lipstick die lang blijft zitten. De lip cream overleeft een hapje en drankje. Ook verdwijnt de lipstick op een mooie manier. Sleek Matte Me is zeker de moeite waard!

Sleek Matte Me Birtday Suit kan je online bestellen en is ook verkrijgbaar bij Di. 

Liefs, Ellen

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *