Sleek i-Divine Original Oogschaduw Palette

Ik heb een haat-liefde verhouding met oogschaduw. De ene week kom ik niet buiten zonder een mooie ooglook, de andere week hou ik het alleen bij mascara. Toch kan ik ontzettend blij worden van een mooi oogschaduw palette met de juiste mix qua kleuren. Sleek is zo’n merk waar ik blij van word. Het heeft heel erg mooie oogschaduw palettes in haar assortiment zoals i-Divine Original Oogschaduw Palette en dat voor een heel budgetvriendelijke prijs.

Sleek i-Divine Original Eyeshadow Palette

Verpakking

Sleek i-Divine Original Eyeshadow Palette

Sleek haar palettes staan bekend om een simpele en efficiënte verpakking. Het is een matte verpakking waar Sleek in het glanzend zwart geschreven staat. Aan de binnenkant vind je twaalf oogschaduws, een sponsapplicator en een grote spiegel. Voor mij mag de sponsapplicator weg, want bij het openen valt dit er altijd uit en ik gebruik liever mijn eigen kwasten.

Sleek i-Divine Original Eyeshadow Palette

Sleek i-Divine Original Eyeshadow Palette

Sleek i-Divine Original Eyeshadow Palette

Oogschaduws

Sleek Original palette bevat twaalf oogschaduws waaronder één matte en elf glanzende. De bovenste zes kleuren zijn allemaal wat opvallender, speelser en uitdagender. Dit zijn kleuren die ik zelf niet op dagelijkse basis zou dragen. Onderaan zitten wat meer neutrale kleuren waarmee je een leuke ooglook kan maken. Door de afwisseling van opvallende en neutrale kleuren kan je met dit palette veel kanten op en kan je spelen met het creëren van ooglooks.

Sleek i-Divine Original Eyeshadow Palette

Het leuke aan dit palette zijn de namen. Alle oogschaduws kregen een naam mee die verwijst naar Londen. Een leuk detail!

Sleek i-Divine Original Eyeshadow Palette

Black Cab: zwart matte oogschaduw

Royal: glanzend paars

London Rain: glanzend donkerblauw

The Thames: glanzend felblauw

E10: glanzend appelblauwzeegroen

Hyde Park: glanzend groen

Sleek i-Divine Original Eyeshadow Palette

Cream Tea: glanzend geel

Big Ben: glanzend roos

London Eye: glanzend roségoud

Penny Farthing: glanzend bronskleur

Sterling: glanzend bruin

Banksy: glanzend groen

Tijdens het swatchen viel het mij op dat de oogschaduws veel pigment bevatten, maar ook heel kruimelig zijn. Let er dus op dat je je kwast goed aftikt als je de oogschaduw aanbrengt. Een andere tip is om eerst je ooglook te creëren en daarna pas je make-up aan te brengen.

Ooglook

Ik maakte een ooglook met drie glanzende kleuren. De oogschaduws die ik gebruikte zijn: London Eye, Penny Farthing en Sterling. Het aanbrengen en blenden ging zonder moeite.

sleek

Sleek i-Divine Original Eyeshadow Palette

Mijn mening over Sleek Original Oogschaduw Palette 

Niet alle kleuren zijn mijn cup of tea, maar dat maakt het geen slecht palette. De oogschaduws bevatten veel pigment en blenden mooi met elkaar. Als je houdt van kleurrijke ooglooks is dit zeker een mooi palette in je stash!

Sleek i-Divine Original Oogschaduw Palette is verkrijgbaar bij Di en bij bol.com en kost €10,99. 

Liefs, Ellen

Deze producten ontving ik ter review, dit verandert niets aan mijn mening. Lees mijn disclaimer.

13 reacties

  1. Mooi palette! Ik draag zelf nooit oogschaduw omdat het bij mij toch nooit blijft zitten maar vind deze kleuren wel erg leuk. Ik heb overigens wel een blush setje van Sleek, ben daar zeer tevreden over.

  2. Ik vind de kleurtjes op zich leuk, maar bij blauw krijg ik flashbacks naar de 80’s. Hahaha
    Die kleur die je op de foto draagt, vind ik supermooi! Die zou ik ook dragen. Ik zou er dus alleen niet dat hele paletten voor kopen. Maar als ie los verkrijgbaar is… 😉

  3. Wat een onwijs mooie blog heb je!! Je intro stukje over de oogschaduw, dito hier. Soms vergeet ik gewoon wat oogschaduw is haha! Dit palette is wel erg mooi.. Ik ben meer van de aard kleurtjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *