Skincare op kot


Mijn gezicht verzorgen vind ik erg belangrijk, ook op kot. Ik heb aardig wat verzorgingsproducten in mijn bezit en daarom kan ik makkelijk skincare producten meenemen naar mijn kot, handig want nu moet ik dit niet steeds meenemen in mijn koffer. Thuis staan producten die ik fijn vind, maar minder vaak gebruik en op kot staan mijn favoriete gezichtsverzorging producten. Kijk je even mee?

LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS AC 30 SPF: Op zonnige dagen gebruik ik altijd een zonnebrandcrème voor mijn gezicht. De zonnecrème van La Roche-Posay heeft een matterend effect en een groot pluspunt is dat ik geen puistjes hiervan krijg.
THE BODY SHOP WATERPROOF EYE&LIP MAKE-UP REMOVER: In mijn review van een tijdje terug, was ik niet helemaal overtuigd over deze make-up remover. Ondertussen gebruik ik dit wel erg graag. Mijn mascara krijg ik met micellair water niet makkelijk weg en met de remover op basis van olie lukt dit wel.
NIVEA 3-IN-1 MICELLAIR WATER (GEVOELIGE HUID): Micellair water gebruik ik elke avond om mijn gezichtsmake-up te verwijderen. Een heel makkelijke en fijne manier van reinigen!
CLINIQUE 3-STAPPEN HUIDVERZORGINGSSYSTEEM: Deze 3 producten gebruik ik zowel ’s ochtends als ’s avonds om mijn gezicht te verzorgen. Eerst reinig ik mijn gezicht met de Liquid Facial Soap, nadien gebruik ik de Clarifying Lotion en dan de Dramatically Different Moisturizing Lotion. Een erg fijn systeem dat werkt voor mijn droge, normale huid. Ik schreef er trouwens eerder al een uitgebreid review over.
EMBRYOLISSE LAIT-CREME CONCENTRE: Nadat ik mijn huid gereinigd heb met het 3-stappen systeem van Clinique, breng ik ’s ochtends de crème van Embryolisse aan. ’s Avonds gebruik ik liever een rijkere crème, deze crème bespreek ik hieronder. Embryolisse leerde ik kennen door Diana van ‘D is for dazzle’. Al meer dan 2 jaar gebruik ik deze crème met veel liefde. Het voedt mijn huid en trekt snel in.
GIVANI ANTI-AGE CREME: Givani is een soort van Tupperware, maar dan met verzorgingsproducten en make-up. Na zo’n avond kocht ik een oogcrème en anti-age crème. Nu de anti-age crème is gewoon een rijke crème en dat kan mijn huid af en toe wel gebruiken. Meestal gebruik ik deze crème ’s avonds en samen met de Embryolisse lait-crème concentré houdt de crème mijn huid in balans.
GIVANI EYE-GEL: Ik vind het fijn om ’s ochtends een ooggel te gebruiken om zo mijn vermoeide ogen een opkikker te geven. Het voelt fris en trekt snel in.
Welke producten gebruik jij dagelijks? 
Liefs, Ellen

 

8 reacties

  1. Ik heb ook producten voor op mijn kot en voor thuis! Maar aangezien ik alles probeer op te maken neem ik mijn dagcreme wel constant heen en weer. Ik vind hem wel oke, maar ik wil liever een andere, maar mag nie van mezelf tot hij op is, haha!

  2. Mooie producten! Ik heb ook heel lang het drie stappenplan van Clinique gebruikt. Nu gebruik ik steeds meer La Roche Posay en The Bodyshop producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *