Sisley Izia eau de parfum

Sisley Izia eau de parfum

Sisley bracht een nieuw parfum uit voor de zomer: Sisley Izia. Izia is het koosnaampje van de Sisley oprichtster Isabelle d’Ornano en het parfum verwijst dus naar haar. Het parfum is opgebouwd rond een roos die slechts één keer per jaar in bloei staat. Ik vertel je graag meer over dit heerlijke parfum! 

Sisley Izia Review

Sisley Izia eau de parfum

Sisley Izia eau de parfum

Flacon

Het parfum zit in een super mooie flacon met een abstracte vorm. Izia staat op buitenkant geschreven. Verder ligt de flacon goed in de hand. Het ziet er simpel uit, maar toch is de luxe die Sisley uitstraalt voelbaar bij dit parfum.

Geurnoten

Dit zijn de noten van het parfum:

Topnoten

Witte Bergamot, Roze Peper, Aldehyden

Hartnoten

Een Rose d’Ornano-akkoord, een transparant bloemig akkoord, Angelica

Basisnoten

Cederhout, een amberakkoord, Muskus

Sisley Izia eau de parfum

Mijn mening over Sisley Izia

Een geur beschrijven is niet makkelijk. Als ik een parfum echt de moeite vind, dan deel ik het op mijn blog. Dit parfum van Sisley is echt de moeite waard. Izia is een redelijk zware geur, misschien wel de zwaarste van mijn collectie en dat maakt het net bijzonder. Het is een geur die ik ontzettend waardeer en het past echt goed bij de zomer. Een moderne rozengeur zou volgens mij de beste omschrijving zijn van de geur. Het is een geur die ik draag op speciale gelegenheden vanwege de bijzondere lekkere en sterke geur.

Sisley Izia eau de parfum 30/50/100ml kost €82,00/€112,00/€179,00 en is verkrijgbaar bij ICI Paris XL, De Bijenkorf, Douglas,…

Liefs, Ellen

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *