Shoplog Lille!

Zaterdag 11 januari bezocht ik Lille met mijn mama. In Lille (Rijsel) kan je namelijk heel goed shoppen! We bezochten de stad en Euralille (super groot shoppingcentrum!) en kwamen met enkele leuke spulletjes naar huis. In dit artikel laat ik jullie zien wat ik kocht.

Bij America Today vond ik een leuke T-shirt met Hello FRIDAY erop. Ik vond dit t-shirt wel iets hebben, dus nam ik hem mee voor €19,95.

In België hebben we geen Kiko en omdat een aantal bloggers vinden dit een goed make-up merk, dus kocht ik 2 nagellakjes. Ze waren €3,90 per stuk.

La Boutique du Coiffeur is een leuke winkel met nagellak merken zoals China Glaze. Er was een speciale aanbieden: als je 2 nagellakjes kocht, kreeg je er een crackle nagellak gratis. Dit kon ik natuurlijk niet laten liggen. Ik betaald voor de 3 lakjes €17,00.

En als laatste bracht ik een bezoekje aan Sephora! Wat hebben ze daar leuke spullen! Ik wou meteen de 3 naked paletten kopen haha :p. Uiteindelijk kocht ik een paars OPI lakje voor maar €9,73 in plaats van €13,90. Ook kocht ik een Too Faced Natural Eye palette (!) voor €34,00. Dit is mijn eerste luxe oogschaduw palette. Aangezien ik nog geen goede kwasten heb om oogschaduw aan te brengen, kocht ik er 2 van Sephora. Prijs: €11,90 en €9,90. 

Ben jij al gaan shoppen in Lille?

Liefs, Ellen

21 reacties

  1. Ik vind het echt zooooo jammer dat de Sephora weg is in Nederland, je kan er zo fijn winkelen. En jij heb ook hele leuke en mooie aankopen gedaan 🙂
    Ben je voor een dagje op en neer gegaan of was je in de buurt? Ik ben er wel erg benieuwd naar nu 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *