Shoplog Kruidvat, H&M

Het was al een tijdje geleden dat ik nog een shoplog op mijn blog postte. Afgelopen weken kocht ik wel wat Kruidvat en H&M. Omdat het telkens te weinig was om te laten zien, spaarde ik het op. Deze producten kocht ik de afgelopen maand. Have fun with reading! 


Ik heb nog nooit een nagellakje gekocht van het merk NYC. Toen ik dit babyblauw lakje zag, moest ik het gewoon hebben! Exacte prijzen heb ik niet want ik ben het bonnetje kwijt. Ik gok dat het nagellakje ongeveer €2,40 kostte. 

Van het merk 2B kocht ik deze nagelstickers. Vooral het ankertje sprak mij aan. Hiermee ga ik binnenkort aan de slag en het resultaat zal je binnenkort op mijn blog te zien krijgen. Ik geloof dat dit ongeveer €2,00 was.

De Nail Art Designer Set van Essence had ik al een tijdje op het oog. Voor een prijs van €1,99 kon ik het niet laten liggen. Ook hiervan kan je binnenkort een review verwachten.

Bij Kruidvat is er momenteel een actie waarbij als je twee of drie lakjes van Essie koopt, je korting krijgt. Deze twee pareltjes spraken mij meteen aan en gingen mee naar de kassa. Ik betaalde ongeveer €18,00.
Deze ketting van H&M had ik al eerder tegengekomen in de winkel en kocht hem toen niet. Thuis had ik natuurlijk spijt. Toen ik dit prachtexemplaar terug tegenkwam ging het gelijk mijn shoppingbag in. Ik betaalde €9,99.

Voor mijn gala van volgende week zocht ik nog een ‘my lips but better’ kleurtje. Uiteindelijk is het de Natural Beauty van Essence geworden. Hiervan kan je ook een review verwachten.

De afgelopen weken heb ik mezelf toch op veel beautyparels getrakteerd. Nu ga ik het iets rustiger aandoen en sparen!
Waarvan wil je zeker een review zien?
Liefs, Ellen

Volg mij via twitter bloglovin

30 reacties

  1. Essie is een echt een heel fijn merk. Leuk dat je het met korting hebt weten te scoren. Alleen ik dacht eigenlijk dat het alleen bij DA & Etos te koop was.. Ik heb het in ieder geval nog nooit in mijn Kruidvat gezien haha

  2. Je lipstick vind ik erg mooi! Is dat de korale kleur? Dan heb ik hem ook! Ik zou het gaaf vinden om een artikel te lezen over de ketting. Of het nail art designer set. X Daniëlle vanilles-x.blogspot.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *