SHOPLOG Action, Kruidvat, HEMA

Tijdens de kerstvakantie heb je meer tijd om te gaan shoppen dan tijdens het jaar. Ik ga jullie tonen wat ik de afgelopen weken heb gekocht van beauty spulletjes. Het is niet veel, maar ik wou het toch graag tonen. Veel kijk- en leesplezier! 
Als eerste kocht ik bij de Kruidvat een Baby Lips van Maybelline. Veel beautybloggers waren enthousiast over deze lippenstift, dus ik moest er ook eentje in mijn bezit hebben. Ik ben ontzettend blij met mijn Baby Lips en ze zijn een echte redding voor mijn droge lippen. Jammer dat ze €3,99 kosten. Dit is voor mij (ik ben een student) een dure aankoop qua lippenstiften, maar goed voor één keertje kan het.

Ik was al lang opzoek naar een goed spiegeltje voor in mijn tas. Toevallig kwam ik dit exemplaar tegen bij de HEMA. Zoals je kan zien is het een sober, maar stijlvol, spiegeltje. Ideaal dus! De prijs is €3,00.

Als laatste kocht ik enkele spulletjes bij de Action. Onder meer een glasvijl, make-up sponsjes en een Caviar Nail Art Kit. De make-up sponsjes ga ik gebruiken voor een DIY die je binnenkort op mijn blog kan terugvinden :). Ook over de Caviar Nial Art Kit komt een review. Hou mijn blog dus in de gaten!

Wat is een aanrader bij de Action?

Liefs, Ellen

15 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *