Sephora wishlist!

Na mijn examens ga ik normaal een dagje shoppen in Lille met mijn mama. Dat kan ik wel gebruiken na alle stress. Ik vind Lille/Rijsel een erg leuke stad om te winkelen. In het shoppingcentrum Euralille heb je verschillende winkels waaronder Sephora en Kiko. Als ik effectief naar Lille ga, zal ik hiervan een fotoverslagje maken en dat kan je dan binnenkort op mijn blog lezen! Bekijk hier mijn sephora wishlist 

Om niet onvoorbereid een bezoek te brengen aan de Sephora, heb ik al eens een kijkje genomen op de Franse webshop. Zo krijg ik een beter zicht op de producten. Helaas verkopen ze geen Tarte make-up op de Franse webshop. Best jammer, aangezien veel Britse youtubers super positief zijn over dit merk.
Om de één of andere reden is mijn collage grijs geworden, mijn excuses daarvoor. Ik ben op dit moment opzoek naar een goede foundation die licht genoeg is voor mijn huid. Moeilijk te vinden. Over de NARS Sheer Glow foundation heb ik al veel goeds gehoord, dus deze wil ik graag eens proberen. De foundation kost ongeveer 40 euro, maar hierbij moet je nog een pompje kopen van ongeveer 3 euro.
Ik heb al een aantal oogschaduw kwasten van Sephora en daar ben ik heel tevreden over. Tijd om mijn collectie uit te breiden. Fleur De Force (Britse youtuber) was lyrisch over deze stippling kwast. Het prijskaartje van de Sephora Brush N°44 is zo’n 26 euro. Niet goedkoop..
De meeste bloggers zijn altijd zo enthousiast over de oogschaduw paletten van Urban Decay. Het Naked Basics 2 palette lijkt mij echt geweldig en vind ik net iets mooier van het oorspronkelijke Naked Basics palette. In het palette zitten zes neutrale oogschaduw kleuren die geschikt zijn voor elke dag. Dit kost zo’n 27 euro.
Wat staat er op dit moment op jouw wishlist?
Liefs, Ellen
Volg mij via Bloglovin – Twitter – Facebook – Instagram – Youtube 

9 reacties

  1. Leuk lijstje, ik vind het zo jammer dat het weg is. Sowieso zat er al geen bij mij in de buurt, maar nu al helemaaaal niet meer… De lipsticks zijn trouwens ook heel fijn van Sephora eigen merk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *